Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

“Ο Αγροτικός Αστέρας επέστρεψε”

aret1
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Αρετάκης, για την πολύ μεγάλη πρόκριση της ομάδας του επί της ΑΕΚ για τον θεσμό του κυπέλλου.
Αναλυτικά είπε:
Για την σημασία την πρόκρισης:
“Μια τέτοια νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική για την ιστορία τον κόσμο και την περιοχή. Το μήνυμα ότι ο Αγροτικός Αστέρας επέστρεψε έχει σταλεί”.
Για τους λόγους που έγινε το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο:
“Όλοι οι λόγοι συντελούσαν να πάμε στο Καυτατζόγλειο καθώς το γήπεδο μας δε πληροί τις προϋποθέσεις να γίνει ένας αγώνας με πολύ κόσμο. Θέλαμε να δώσουμε ένα γιορτινό ύφος στο παιχνίδι, υπήρχε το εισπρακτικό κέρδος και θεωρώ πως όλα πήγαν καλά στη τελική και δικαιωθήκαμε”.
Για την σημερινή διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα:
“Πολλά μπορούν να ακούγονται αλλά η σημερινή διοίκηση δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες διοικήσεις. Στον Αγροτικό Αστέρα η διοίκηση αποτελείται από 14 άτομα όπου τα 10 δεν είναι από τον Εύοσμο. Οι άνθρωποι αυτοί έτυχε να αγαπήσουν και να κολλήσουν με την ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, αν δεν υπήρχε ο κ. Θεοδωρίδης με την εταιρεία του και δε πρόσφερε όσα προσφέρει πιθανότατα δε θα βρισκόμασταν εδώ”.
Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:
“Θα ήθελα να πω στον κόσμο πως γίνεται κάτι καλό στην ομάδα και πρέπει να έρχονται κάθε Κυριακή. Υπάρχει περίσσευμα ταλέντου και οι παίκτες θέλουν να πάνε την ομάδα ψηλά”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: