Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Μπέζας στο Metropolis: «Θα εκδώσουμε 20.000 εισιτήρια, ζήτησε δύο σουίτες ο ΠΑΟΚ»

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής Γιώργος Μπέζας φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», τονίζοντας πως ο Ηρακλής θα εκδώσει 20.000 εισιτήρια, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε δύο σουίτες για το πρώτο παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Η σύσκεψη κατέληξε όπως ακριβώς είχε η ανακοίνωση. Δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, μόνο σε φιλάθλους του Ηρακλή. Θα εκδοθούν περίπου 20.000 εισιτήρια, όλο το γήπεδο, εκτός από την δυτική πλευρά του γηπέδου. Μέχρι τώρα τυπώναμε 8-10 χιλιάδες. Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν τόσο μεγάλα παιχνίδια, τώρα είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης».

Για τις τιμές των εισιτηρίων: «Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10 ευρώ στο πέταλο, 15 στην Θύρα 13 και 20 στα επίσημα. Ανεβάσαμε λίγο τα εισιτήρια, ο κόσμος δεν νομίζω να δυσαρεστηθεί, οι τιμές είναι ανάλογες επιπέδου Σούπερ Λίγκ, έχουμε μικρότερες τιμές στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, δεν νομίζω πως είναι μεγάλες οι τιμές».

Για το γεγονός πως δεν θα υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ:«Από την στιγμή που δεν μπορεί να διασφαλιστεί ότι θα υπήρχαν και οπαδοί του Ηρακλή στην Τούμπα, αποφασίσαμε σαν ΠΑΕ Ηρακλής να μην δώσουμε εισιτήρια. Η Αστυνομία δεν μπορούσε να διασφαλίσει την ασφάλεια των οπαδών. Ακόμα και σήμερα η απόφαση της Αστυνομίας είναι αυτή. Και ναι να λέγαμε εμείς θα άναβε κόκκινο φως η Αστυνομία. Εμείς δεν είχαμε καμία διασφάλιση για τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Τέλος ανέφερε:«Ο ΠΑΟΚ μας ζήτησε σουίτες για το παιχνίδι του Καυτανζογλείου, δεν γνωρίζω αν θα έρθει ο Ιβάν Σαββίδης».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: