Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Παπαγεωργίου στο Metropolis: «Να γιορτάσουμε σωστά τα 100 χρόνια»

Ο Χάρης Παπαγεωργίου μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις και τόνισε: «Ήταν μια πρωτοβουλία του “ΆRΙS GOLDEN CLUB” με στοχευμένες δράσεις και μέσα σε αυτές ήταν και η βράβευση μου. Τιμήθηκα στο ημίχρονο και τους ευχαριστώ. Είναι πλήγμα η αποχώρηση του Αγγέλου, αφού ακολουθείται ένα πλάνο συγκεκριμένο. Είναι μία χρονιά που ξεκίνησε με σωστή φιλοσοφία και τα αγωνιστικά αποτελέσματα είναι καλά. Η πορεία είναι καλή και οι πρωτιές και οι διακρίσεις είναι στο dna του Αρειανού. Ο Άρης κάνει μία μεγάλη προσπάθεια, αλλά το κλίμα είναι πολύ καλό. Εύχομαι στους νέους παίκτες να ζήσουν τις δικές τους συγκινήσεις, μέσα από δουλειά. To μπάσκετ δίνει τη δική του ελπίδα και εκφράζω την αγωνία συνολικά και νομίζω ότι ό Άρης είναι ενιαίος.

Το μπάσκετ αγωνιστικά είναι ένα κίνητρο, ένα παράδειγμα αισιοδοξίας. Για την ψυχολογία, η παρουσία στον τελικό και τα 100 χρόνια ένα ορόσημο. Εγώ σαν μέλος για της επιτροπής για τα 100 χρόνια έχω κάνει πολλές προσπάθειες, αλλά είναι πολλά τα προβλήματα σε ΑΣ και ποδόσφαιρο. Έγινε μία επιτροπή, αλλά ακόμη δεν έχουμε καν συναντηθεί, για να κάνουμε προτάσεις και σχεδιασμό του τι θα γίνει για τα 100 χρόνια. Υπάρχουν πολλές δράσεις και μέσα σε τρεις μήνες θέλουμε δουλειά. Δεν τα παρατάω εύκολα, δεν έχουμε πολύ χρόνο. Τα 100 χρόνια αρμόζουν εκδηλώσεων, που θα είναι και σχετικές της ιστορίας και προσφοράς ενός τόσο μεγάλου συλλόγου.

Θέλουμε να κάνουμε για τα 100 χρόνια ένα μουσείο που θα είναι μόνο για το μπάσκετ και ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι αντάξιο. Άλλωστε, και για το Μουσείο του μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη, είχα τη σχετική εισήγηση όταν η Θεσσαλονίκη ήταν πρωτεύουσα Πολιτισμού. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: