Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ο Πελεγκρίνι υπερασπίζεται την απόφαση του Χαρτ!!

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε ότι συμφωνεί με την απόφαση του τερματοφύλακα Τζo Χαρτ ο οποίος ήθελε λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί για να επιστρέψει δριμύτερος.

Ο Πελεγκρίνι υπερασπίζεται την απόφαση του Χαρτ
Ο Τζο Χαρτ κέρδισε τις εντυπώσεις ως ο καλύτερος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι στον αγώνα του Σαββάτου με την Κρίσταλ Πάλας (1-0). Στον αγώνα είχε μια άσχημη σύγκρουση με αντίπαλο, που είχε ως αποτέλεσμα ένα άσχημο κόψιμο στο μάτι. Ο προπονητής του, Μανουέλ Πελεγκρίνι, θεωρεί πως το διάστημα που έμεινε εκτός ομάδας για να ηρεμήσει μετά από ένα σερί κακών εμφανίσεων, του έκανε καλό.

«Έκανα αυτό που πίστευα ότι ήταν το καλύτερο για την ομάδα και τον Τζό Χαρτ. Εκείνη τη στιγμή, ο Τζο χρειαζόταν ξεκούραση. Ίσως να μην το έλεγε, αλλά συμφώνησε μαζί μου», δήλωσε ο Χιλιανός τεχνικός.

Ο Πελεγκρίνι επίσης εγκωμιάζει την θετική ανταπόκριση του Χαρτ όταν έχασε τη θέση του στην ομάδα. «Ίσως κάποιοι άλλοι παίκτες να είχαν αντιδράσει με άσχημο τρόπο αλλά εκείνος πάντα αντιδρά με καλό τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος που πάντα επιστρέφει σε πολύ καλή φόρμα. Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Αγγλία, ένας τερματοφύλακας για μια μεγάλη ομάδα και κάνει εξαιρετικές αποκρούσεις. Αυτό είναι φυσιολογικό γι αυτόν και γι αυτό είναι το νούμερο ένα στην Αγγλία». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: