Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Τα φώτα έσβησαν… το 2014 ξημερώνει!! (video)

Τα φώτα στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης έσβησαν για φέτος και όλοι είναι στα σπίτια τους,έτοιμοι να υποδεχθούν το νέο έτος.Ο φροντιστής του γηπέδου είναι έτοιμος να αποχωρήσει,πριν από όλα αυτά όμως...

Τα φώτα έσβησαν… το 2014 ξημερώνει (video)
Το νέο έτος περιμένουν στον Αστέρα Τρίπολης και με το video που έφτιαξαν οι άνθρωποι της ομάδας στέλνουν τις ευχές τους σε όλο τον κόσμο.

Ο φροντιστής του γηπέδου της Τρίπολης έχει μείνει μόνος του στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι λείπουν σε άδεια αυτές τις μέρες. Από τον προπονητή, Στάικο Βεργέτη, τους ποδοσφαιριστές, το τιμ μέχρι και τους υπαλλήλους του χώρου.

Μόνο ο φροντιστής είναι εκεί. Η εντολή του είναι να σβήσουν τα φώτα. Για τελευταία φορά φέτος.

Κατευθύνεται προς το εσωτερικό του «Θ. Κολοκοτρώνη» για έναν τελευταίο έλεγχο. Όλα είναι στη θέση τους. Όλα είναι όπως ήταν σε όλη τη διάρκεια του 2013.

Ο δρόμος μοιραία τον οδηγεί στα αποδυτήρια. Η πόρτα ανοίγει και... γίνεται ο «κακός» χαμός.

Όλοι οι παίκτες είναι εκεί. Κανείς δεν έχει φύγει. Είναι όλοι μια αγκαλιά και χοροπηδώντας εύχονται, χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Με αυτό το βίντεο θέλησε ο Αστέρας Τρίπολης να κλείσει τη φετινή χρονιά. Μια χρονιά που θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία του έπειτα από την συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τις αναμετρήσεις του σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: