Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

«Ηγέτης ο Μάρτενς»

11770138t6
Ο 16χρονος Παντελής Χατζηδιάκος ποδοσφαιριστής της δεύτερης ομάδας της Άλκμααρ φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τον μεταγραφικό στόχο τους ΠΑΟΚ, Μάαρτεν Μάρτενς. Τόνισε ότι είναι παίκτης ηγέτης, με πολύ καλό χτύπημα φάουλ, βγάζει πολλές ασίστ και θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του «δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είχα έρθει δοκιμαστικά εδώ στην Άλκμααρ και από τότε παίζω κανονικά εδώ και τρία χρόνια. Αγωνίζομαι στην Κ17 και στην Κ19 . Θα μπορώ να διαλέξω μετά τα 20 μου χρόνια, σε ποια εθνική ομάδα θα παίξω».
Για το Μάαρτενς: «Δεν έχουμε παίξει ποτέ ως αντίπαλοι αλλά έχω δει προπονήσεις του αλλά και πολλά παιχνίδια τους. Είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ηγέτης της ομάδας του και οδηγεί την Άλκμααρ σε νίκες. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, πολύ καλή πάσα και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει και τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχει πάρα πολύ καλό αριστερό πόδι, έχει βγάλει πάρα πολλές ασίστ και έχει πολύ καλή εκτέλεση φάουλ. Είναι ένα από τα αγαπημένα παιδία της κερκίδας και έχω ακούσει ότι θα του άρεζε να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ».
Για τον τραυματισμό που είχε: «Φαίνεται να τον έχει ξεπεράσει, δούλεψε πάρα πολύ για να τον ξεπεράσει και φέτος τα πάει πολύ καλά με την Άλκμααρ».
Για την θέση που αγωνίζεται : «Δεν είναι μόνο «10άρι», μπορεί να παίξει και στα πλάγια και μπορεί να κάνει όλες τις δουλείες μέσα στο γήπεδο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: