Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Μπαρτζώκας: «Δεν μπορείς να κερδίσεις με 48 πόντους»

Στην κακή επιθετική παρουσία της ομάδας του απέδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό.

Μπαρτζώκας: «Δεν μπορείς να κερδίσεις με 48 πόντους»
Για ατολμία στην επίθεση της ομάδας του έκανε λόγο ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να έχεις μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποφασιστικότητα στην επίθεση. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ήταν κλειστό για τριάντα λεπτά και ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την ατολμία μας στην επίθεση. Εμείς δεν είχαμε καμία πιθανότητα να κερδίσουμε με 48 πόντους. Ακόμη κι αν κερδίζαμε δεν είχαμε πλεονέκτημα για την πρώτη θέση, οπότε ούτως ή άλλως ο δρόμος μας περνά από αυτό το γήπεδο. Ελπίζω να ετοιμαστούμε πιο έτοιμοι στη συνέχεια», τόνισε.

«Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζει ρόλο η φόρμα. Εμείς ήρθαμε εδώ δύο φορές και δεν κάναμε καλή εμφάνιση, κάτι για το οποίο έπαιξε ρόλο ο Παναθηναϊκός. Οι προπονητές πρέπει να χειριστούν ψυχολογικά τους παίκτες. Εκείνοι καταλαβαίνουν κάθε φορά από το βίντεο τι έχει φταίξει και τι όχι. Ίσως πρέπει κάποιες φορές να τους πιέσουμε με σκληρά λόγια. Οι τραυματισμοί που είχε ο Παναθηναϊκός στην πρώτη φάση και του στοίχισαν, είναι τώρα ένα δικό μας πρόβλημα. Επιπλέον έχουμε κάποιους παίκτες που δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως ο Σπανούλης και ο Σλούκας. Πρέπει να βρούμε την υγεία μας και να ανεβάσουμε κάποιους παίκτες», πρόσθεσε.

Για την αγωνιστική παρουσία του Βασίλη Σπανούλη, είπε: «Είναι γεγονός, ότι και στα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ δεν έπαιξε καλά και είναι σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό. Για ό,τι συμβαίνει ευθύνη έχουμε εμείς και ο αντίπαλος. Νομίζω το σκέφτεται πολύ, ίσως πρέπει να γίνει πιο επιθετικός και να μην το σκέφτεται τόσο. Έχω εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεται και νομίζω πως θα αντιδράσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: