Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Εξαφανισμένος ο Μπρούνο, καταγγελία σε ΕΠΟ!!

Προσφυγή στην ΕΠΟ κατέθεσε σήμερα (21/1) ο Εργοτέλης καταγγέλλοντας τη σύμβαση της με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη, ο οποίος… αγνοείται. Απών με Πανιώνιο ο Τζανακάκης.

Εξαφανισμένος ο Μπρούνο, καταγγελία σε ΕΠΟ
Αδικαιολόγητα απών είναι τις τελευταίες ημέρες ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να καταγγείλει το συμβόλαιο του με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Ελληνοβραζιλιάνος παίκτης, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από τα 15 του, αρχικά έθεσε τον εαυτό του εκτός για την αποστολή του ματς με τον Λεβαδειακό της 19ης αγωνιστικής, ενώ δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου (18/1), παραμονές του παιχνιδιού με τη Skoda Ξάνθη.

Από τότε δεν έχει εμφανιστεί στο προπονητικό της ομάδας, η οποία ξεκίνησε τις διαδικασίες που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Οι Κρητικοί αρχικά τον κάλεσαν σε απολογία για το γεγονός ότι δεν θέλησε να αγωνιστεί κόντρα στην Ξάνθη, αλλά δεν προσήλθε και κλήθηκε εκ νέου να δώσει εξηγήσεις για την αδικαιολόγητη απουσία του από τις υποχρεώσεις του με την ομάδα.
Σε αυτά τα δύο γεγονότα αναφέρεται στην καταγγελία της στην ΕΠΟ ο Εργοτέλης.

Ο Χαλκιαδάκης έχει έξι συμμετοχές στη φετινή Superleague κόντρα σε Άρη, Απόλλωνα, Ατρόμητο, Ολυμπιακό, ΟΦΗ και ΠΑΟ.

*Στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο θα εκτίσει την ποινή του ο Μανόλης Τζανακάκης, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: