Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

«Διακριτική μεταχείριση σε βάρος μας»

Για διακριτική μεταχείριση κάνει λόγο η ΠΑΕ Άρης, με αφορμή την απόφαση της διοίκησης του Λεβαδειακού να μην χορηγήσει εισιτήρια στους «κίτρινους» ενόψει του αγώνα της Κυριακής (26/01) στη Βοιωτία.

«Διακριτική μεταχείριση σε βάρος μας»
Ανακοίνωση με αφορμή τη μη χορήγηση εισιτηρίων από πλευράς Λεβαδειακού για το παιχνίδι των δύο ομάδων (26/01, 15:00) εξέδωσε η ΠΑΕ Αρης. Σε αυτή, γίνεται λόγος για διακριτική μεταχείριση σε βάρος των «κίτρινων», αφού, όπως αναφέρει, σε προηγούμενα παιχνίδια στη Βοιωτία, οι γηπεδούχοι είχαν παραχωρήσει εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός αποδέχθηκε αρχικά το αίτημα της ΠΑΕ Αρης για τη χορήγηση 500 εισιτηρίων, αλλά η Αστυνομία δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της.

Εν συνεχεία, η ΠΑΕ Αρης ζήτησε τη διάθεση μεμονωμένων εισιτηρίων για τους φιλάθλους της, όμως η ΠΑΕ Λεβαδειακός απάντησε αρνητικά.

Σημειώνεται ότι σε όλα τα προηγούμενα παιχνδια με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό, στο γήπεδο υπήρχαν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας.

Κατά συνέπεια, η άρνηση της ΠΑΕ Λεβαδειακός να χορηγήσει εισιτήρια συνιστά διακριτική μεταχείριση σε βάρος της ΠΑΕ Αρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: