Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Μουρίνιο: «Δεν μπορεί η Γιουνάιτεντ»

Τέλος στις όποιες (μαθηματικές) πιθανότητες έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ύστερα από τη χθεσινή νίκη (3-1) της Τσέλσι επί των «κόκκινων διαβόλων».

Μουρίνιο: «Δεν μπορεί η Γιουνάιτεντ»
Εξαιρετικά απίθανο βλέπει ο Ζοσέ Μουρίνιο το ενδεχόμενο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος μετά τη νίκη (3-1) της Τσέλσι επί της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε πως η διαφορά που έχουν οι «κόκκινοι διάβολοι» από τις πρωτοπόρους της Premier League (Άρσεναλ, Σίτι και Τσέλσι) είναι πολύ μεγάλη και πολύ δύσκολο θα… καταρρεύσουν και οι τρεις μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει μαθηματικές πιθανότητες, αλλά είναι πολύ δύσκολο (να κατακτήσει τον τίτλο). Η διαφορά της με την Άρσεναλ είναι στους 14 βαθμούς με την Σίτι στους 13 βαθμούς και με εμάς στους 12 βαθμούς», τόνισε ο 51χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Είναι πιθανό να μην έχει ανάλογη συνέχεια μία ομάδα, όμως να… καταρρεύσουν και οι τρείς και να χάσουν τόσους πολλούς βαθμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος, είναι ιδιαίτερα δύσκολο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: