Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Σέργουντ : «Θέλουμε την τέταρτη θέση»

Ο Τιμ Σέργουντ θεωρεί πως τα καλά αποτελέσματα της Τότεναμ θα είναι χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα αν η ομάδα του δεν μπει στην πρώτη τετράδα της Premiership.

Σέργουντ : «Θέλουμε την τέταρτη θέση»
Ο προπονητής της Τότεναμ, Τιμ Σέργουντ, παραδέχθηκε πως η ομάδα του πρέπει να προκριθεί στο Champions League της επόμενης περιόδου, για να ικανοποιήσει εκτός των άλλων και τον πρόεδρο του συλλόγου.

Η ομάδα του Λονδίνου έχει συμπληρώσει έξι παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σέργουντ, έχοντας σημειώσει πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Παρά τα καλά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα όμως, η Τότεναμ παραμένει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με τον Σέργουντ να πιστεύει πως η ομάδα θέλει ακόμα βελτίωση.

«Αν η σεζόν έληγε αύριο, ο πρόεδρος δε θα ήταν πολύ χαρούμενος γιατί είμαστε πέμπτοι. Η θέση που θα πάρουμε στο πρωτάθλημα πρέπει να ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες του συλλόγου» δήλωσε ο Σέργουντ ο οποίος δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

«Είναι εκπληκτική η απόδοσή του και φαίνεται πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Το χαμόγελο έχει επιστρέψει στο πρόσωπό του και αυτό τον βοηθάει στο να βρίσκει πιο συχνά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα».

Ο επιθετικός από το Τόγκο, ο οποίος ήταν παραγκωνισμένος από τον Βίλας Μπόας, δείχνει αναγεννημένος έχοντας φτάσει ήδη τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα σε μόλις επτά συμμετοχές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: