Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Τελειώνει με Λαγό

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λαγού. Σε άμεση συνάρτηση της υπόθεσης ο δανεισμός του Όλσεν από την Ίντερ. Προβλήματα για Μέντες και Πέτριτς.

Τελειώνει με Λαγό
Πιθανότατα μέσα στη μέρα θα ξεκαθαρίσει το αν ο Τάσος Λαγός θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ή θα αποχωρήσει από την ομάδα με τη λήξη του συμβολαίου του το προσεχές καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι» έχουν κάνει την πρότασή τους στον νεαρό μέσο, οι δύο πλευρές έχουν μια διαφορά στο οικονομικό, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο ποδοσφαιριστής θα πει το «ναι» και θα υπογράψει μέχρι το 2017.

Πολιτική της ΠΑΕ είναι να υπάρχει ένα «ταβάνι» στις αποδοχές των παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες, προκειμένου να μη διαταράσσονται οι ισορροπίες στα αποδυτήρια. Αυτό δεν θα ξεπεραστεί στην υπόθεση του Λαγού, αλλά είναι πιθανό η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές να γεφυρωθεί με μικρή μείωση των απαιτήσεων του παίκτη και κάποια μπόνους από πλευράς «τριφυλλιού».

Η έκβαση της υπόθεσης του Λαγού είναι σε άμεση συνάρτηση με αυτή του Πάτρικ Όλσεν. Αν δεν συμφωνήσει ο πρώτος, τότε οι «πράσινοι» θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για να αποκτήσουν δανεικό από την Ίντερ για ενάμιση χρόνο τον 19χρονο Δανό. Εφόσον ο Λαγός μείνει, το πιθανότερο είναι να μην προχωρήσει η υπόθεση του Όλσεν.

Δύσκολο, αλλά ανοιχτό

Όσο υπάρχει ακόμη μεταγραφική περίοδος, δηλαδή για δέκα ακόμη μέρες, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να πάρει ο Παναθηναϊκός κεντρικό αμυντικό. Βασική επιδίωξη του Νίκου Νταμπίζα είναι να βρει στόπερ για το καλοκαίρι, ωστόσο αν είναι εφικτό να έρθει κάποιος ικανός ποδοσφαιριστής από τώρα και με μικρό κόστος, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα προσθήκη. Τα δεδομένα, πάντως, θα ήταν διαφορετικά και τα προς διάθεση χρήματα περισσότερα αν ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αποχωρούσε. Ωστόσο ο Κροάτης αμυντικός δεν φαίνεται να ψάχνει ομάδα και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι.

Δύσκολα με Πλατανιά ο Μέντες

Ο Μέντες ντα Σίλβα έχει κάποιες ενοχλήσεις στο δικέφαλο, χθες έκανε θεραπεία και το πιθανότερο είναι να μη χρησιμοποιηθεί στο ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά. Άλλωστε ακολουθεί ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα με παιχνίδι ανά τρεις μέρες για περίπου ένα μήνα και κανείς δεν θέλει να ρισκάρει υποτροπή του Ολλανδού μέσου. Για το ματς με τον Πλατανιά εκτός μάχης είναι και ο Μλάντεν Πέτριτς, που ένιωσε χθες κάποιες ενοχλήσεις στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 μέρες. Ούτως ή άλλως ο Κροάτης κρινόταν ανέτοιμος για το προσεχές παιχνίδι και το ντεμπούτο του θα γίνει με ΟΦΗ ή Αστέρα Τρίπολης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: