Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

«Ντόμινο» για Εσκουντέ στον Ολυμπιακό!!

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μπεσίκτας, θεωρούν πιθανή την μετακίνηση του Ζουλιέν Εσκουντέ στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο για να συμβεί αυτό, πρέπει να συμβούν διαδοχικές εξελίξεις στην Μπεσίκτας την Μαντσεστερ Σίτι ώστε ο Γάλλος αμυντικός να καταλήξει στον Πειραιά.

Αρχικά, διακαής πόθος του Σλάβεν Μπίλιτς στην Μπεσίκτας είναι ο Τζολέον Λέσκοτ. Στον τουρκικό σύλλογο εντείνουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση του ενώ και ο Άγγλος διεθνής, με δηλώσεις του, τόνισε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπεσίκτας.

Μετά το ματς με την Γουέστ Χαμ θα έχει συνάντηση με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι προκειμένου να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Χιλιανός προπονητής από την πλευρά του δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για τον Λέσκοτ, η υπόθεση του το οποίου θα σηματοδοτήσει τις όποιες εξελίξεις και στο θέμα του Εσκουντέ.

Ο Εσκουντέ μετρά 11 εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο τονίζουν πως αν αποκτηθεί ο Λέσκοτ από την Μάντσεστερ Σίτι, ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Μπίλιτς και σε καμία περίπτωση δεν θα επιθυμούσε να κάθεται στον πάγκο.

Έτσι, τότε, θα ανοίξει ο δρόμος για να έρθει ο Εσκουντέ στον Ολυμπιακό, στον όποιο θα ξανασυνεργαστεί με τον Μίτσελ μετά την τετράμηνη συνύπαρξή τους στη Σεβίλλη. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: