Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η… πεντάδα του Σούλη!

Το σύνθημα για την προσπάθεια «πρωταθλητισμού» που καλείται να κάνει ο Άρης έδωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στους παίκτες της ομάδας στη χθεσινή προπόνηση.

Η… πεντάδα του Σούλη
Περισσότερους από δέκα βαθμούς είναι ο στόχος του Άρη στα επόμενα πέντε ματς που έχει να δώσει στη Σούπερ Λίγκα.

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Σούλης Παπαδόπουλος στη χθεσινή προπόνηση των «κίτρινων», στους οποίους ανέλυσε πως μπορούν να διατηρήσουν τις όποιες μαθηματικές πιθανότητες υπάρχουν για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Η ισοπαλία με τον Ατρόμητο δεν άλλαξε την κατάσταση για τους Θεσσαλονικείς και πρέπει να συνεχίσουν (με περισσότερο πάθος) την προσπάθειά τους.

Από αυτά που είδε στο πρόσφατο ματς ο κ. Παπαδόπουλος παρουσιάζεται αισιόδοξος, αν και γνωρίζει πως ο Άρης καλείται να κάνει πορεία πρωταθλητισμού για να αποφύγει το μοιραίο.

«Πρέπει μετά από αυτά τα πέντε παιχνίδια να έχουμε 22-23 βαθμούς τουλάχιστον για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε», είπε ο έμπειρος τεχνικός στους ποδοσφαιριστής.

Από αυτά τα πέντε παιχνίδια τα τρία είναι μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Ξάνθη, Πανιώνιο και Βέροια) και τα άλλα δύο στη Λιβαδειά και το Αγρίνιο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι Θεσσαλονικείς πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, στην οποία φέτος έχουν μόλις 2 νίκες, μία ισοπαλία και 7 ήττες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: