Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ντε Γιονγκ: « Ο Ζέεντορφ είναι το είδωλό μου»

Ενθουσιασμός στη Μίλαν για τον ερχομό του Κλάρενς Ζέεντορφ. Μετά το Μπαλοτέλι, ήταν η σειρά του Νάιτζελ ντε Γιονγκ, να μιλήσει θετικά για το νέο… αέρα που φύσηξε στο «Σαν Σίρο».

Ντε Γιονγκ: « Ο Ζέεντορφ είναι το είδωλό μου»
Ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιθετική τακτική που ακολουθεί ο νέος προπονητής της Μίλαν, Κλάρενς Ζέεντορφ, και πιστεύει πως με την κατάλληλη βοήθεια του νέου προπονητή η ομάδα του μπορεί να αλλάξει την σημερινή-κακή-εικόνα της.

«Είναι σαφές πως παίζουμε ένα σύστημα πιο επιθετικό τώρα. Είναι μια διαφορετική προσέγγιση από τον Ζέεντορφ», σημείωσε ο Ολλανδός μεσοαμυντικός.

Επίσης δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο πρώην άσος της Μίλαν και νυν προπονητής της ήταν ανέκαθεν το είδωλό του, ενώ προέτρεψε τους συμπαίκτες του να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας.

«Ο κόουτς θεωρεί ότι υπάρχει πολύς δρόμος να διανύσουμε ακόμη και πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια . Αυτή τη στιγμή η κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν και πρέπει να το πάρουμε», κατέληξε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: