Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πατάει… γκάζι για τον φορ!

Δέκα μέρες έχουν απομείνει στον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επίθεσής του, με τους Λαριβέι, Μοράες και Μπερμπάτοφ να βρίσκονται ψηλά στη σχετική λίστα.

Πατάει… γκάζι για τον φορ
Στην τελική ευθεία έχει μπει για τον ΠΑΟΚ το θέμα της απόκτησης κάποιου αξιόλογου παίκτη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Ψηλά στη σχετική λίστα του Ιβάν Σαββίδη φέρεται να παραμένει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ!

Οι πιθανότητες να αφήσει ο Βούλγαρος άσος την Premier League για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι απειροελάχιστες, όμως ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου παρουσιάζεται αποφασισμένος να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν.

Ο ομογενής επιχειρηματίας φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με συγκεκριμένους ανθρώπους για να επηρεάσει τον 33χρονο φορ και να εξετάσει διαφορετικά την πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Από εκεί και πέρα, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο βλέπουν με καλό μάτι και την περίπτωση του Χοακίν Λαριβέι. Ο Αργεντινός άσος της Ράγιο Βαγεκάνο έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στον ΠΑΟΚ.

Δηλαδή, είναι δυνατός και είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι και οι Θεσσαλονικείς φέρονται ήδη να έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις. Ο 29χρονος επιθετικός (κάτοχος και ιταλικού διαβατηρίου) έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 με την ισπανική ομάδα, με την οποία φέτος έχει 2 γκολ σε 17 ματς.

Τέλος, στον ΠΑΟΚ παρουσιάζονται «ζεστοί» για την περίπτωση του Τζούνιορ Μοράες της Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Ο Βραζιλιάνος φορ φέρεται προτάθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά» και θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντική την επίθεση της ομάδας. Ο 26χρονος παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 με τους Ουκρανούς, ενώ φέτος έχει 19 συμμετοχές και 10 γκολ (συν μία ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις.

Εν τω μεταξύ, από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ διέψευσαν κάθε ανάμειξη στην υπόθεση του αριστερού μπακ Φεραρέσο που παίζει στη βουλγαρική Πλόβντιφ και γράφτηκε πως απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: