Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Καββαδάς: «Να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά»

......Τα αίτια της ήττας από τον Παναθηναϊκό πρέπει να αναζητήσει ο Ολυμπιακός και παράλληλα να συνεχίσει με το κεφάλι ψηλά, ανέφερε ο Βασίλης Καββαδάς.

Καββαδάς: «Να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά»
Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα πρέπει να ωθήσει τους «ερυθρόλευκους» στο να αναζητήσουν τα αίτιά της, τόνισε ο Βασίλης Καββάδας συμπληρώνοντας ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με το κεφάλι ψηλά.

«Δεν φέραμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Η χρονιά είναι μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τι έφταιξε. Πρέπει να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά», είπε ο σέντερ των Πρωταθλητών Ευρώπης.



Λοτζέσκι: «Η αυτοπεποίθηση μας έχει κλονιστεί»
Πρόβλημα… αυτοπεποίθησης διέκρινε ο Ματ Λοτζέσκι μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται ένα καλό αποτέλεσμα για να ανακάμψουν.
Για κλονισμένη αυτοπεποίθηση, έκανε λόγο ο φόργουορντ του Ολυμπιακού Ματ Λοτζέσκι μετά την ήττα των «ερυθρολεύκων» από τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Βέλγος, μάλιστα ανέφερε πως η ομάδα χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να μπορέσει να ανακάμψει ψυχολογικά.

«Το ΟΑΚΑ είναι μία έδρα που δύσκολα μπορείς να κερδίσεις. Δεν ξέρω τι έχει γίνει τον τελευταίο μήνα. Και το προηγούμενο διάστημα κερδίζαμε κάποια παιχνίδια στο τέλος αλλά τώρα όταν φτάνουμε σε κλειστά παιχνίδια και πρέπει να βάλουμε ένα σουτ ή να παίξουμε μία άμυνα, δεν το κάνουμε. Η αυτοπεποίθηση μας έχει λίγο κλονιστεί .Ίσως χρειάζεται να κάνουμε μια επιτυχία για να ανέβουμε και πάλι και να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο», ήταν τα λόγια του φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης.


Ντάνστον: «Δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση»
Στην επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού και στις λύσεις που δεν βρέθηκαν στάθηκε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Μπράιαν Ντάνστον.

Αμυντικά ήταν καλός, αλλά επιθετικά υστέρησε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Μπράιαν Ντάνστον. Ο Αμερικανός άσος των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε πως δεν μοιράστηκε η μπάλα καλά στην επίθεση και αυτό στοίχησε στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μετά το Κύπελλο, έφυγαν ηττημένοι από το ΟΑΚΑ και για το πρωτάθλημα

«Η άμυνά μας ήταν καλή, αλλά στην επίθεση δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις. Δεν μοιράσαμε σωστά την μπάλα και ένας από τους λόγους που δεν πήγαμε καλά ήταν η κούραση», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μπράιαν Ντάνστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: