Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

H «εκδίκηση» του Αργύρη…!!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο www.sport-fm.gr για τον Αργύρη Πεδουλάκη και την «εκδίκηση» του Έλληνα τεχνικού.

H «εκδίκηση» του Αργύρη…
Όχι, ότι το βλέπει έτσι ο Αργύρης Πεδουλάκης. Όχι βέβαια ότι η εκδίκηση αφορά κάποιους από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο που ενδεχομένως έσπευσαν να τον χλευάσουν. Εξ οικείων τα βέλη…

Ο Πεδουλάκης αμφισβητείται από το καλοκαίρι μέχρι που πιάνει ο χειμώνας. Από κει και μετά, πολύ πριν μυρίσει άνοιξη, αλλάζει το χαρτί κι ο κόουτς παίρνει εκδίκηση από αυτούς που έχουν συνηθίσει να βιάζονται.

Μαχητής σαν παίκτης μαχητής σαν προπονητής. Ποτέ δεν εκθειάστηκε για την σπουδαία τεχνική του το θεαματικό παιχνίδι, το “γλυκό” του χέρι. Ένας μαχητής ήτανε που πήγε να εξολοθρεύσει το πόιντ – γκαρντ της αντίπαλης ομάδας. Ο εξολοθρευτής Αργύρης ξέρει πάνω από όλα να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτό έγινε στο ματς του ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να βάλει παραπάνω από πενήντα πόντους στον αντίπαλο. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι τέτοια. Οι ερυθρόλευκοι δεν βρήκαν διαδρόμους ώστε να παίξουν γρήγορα και να πετύχουν πόντους στον αιφνιδιασμό. Αναγκάστηκαν να σουτάρουν από μακριά και λίγο έλειψε να ξαναχτίσουν το κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Πεδουλάκης βρήκε τις λύσεις ο Μπαρτζώκας τα ξαναβρήκε μπαστούνια.

Οι περιορισμένες γνώσεις μου γύρω από το άθλημα δεν επιτρέπουν να σκεφτώ τρόπους με τους οποίους ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να “σπάσει” την έδρα του “τριφυλλιού” και να του πάρει το πρωτάθλημα. Εδώ δεν βρίσκει τρόπους να περάσει τους πενήντα πόντους.

Με πέντε νίκες σε εφτά αναμετρήσεις επί του Ολυμπιακού, οι πράσινοι δείχνουν να του έχουν πάρει τον αέρα. Ο Πεδουλάκης που ήταν στριμωγμένος στα σκοινιά τον Νοέμβρη, γύρισε την κατάσταση με την επιμονή τη μαχητικότητα και το “άριστο” διάβασμα των αντιπάλων. Ο Πεδουλάκης με τα “λιμανίσια” αγγλικά και το μισό πουκάμισο έξω από το παντελόνι παίρνει πάλι τη ρεβάνς από εκείνους που δεν έμαθαν από το περσινό πάθημα τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: