Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Σούπερ τερματζής και τρελός ΑΕΚτζής!!

Ποιoς τερματοφύλακας, που εντυπωσιάζει με την παρουσία του στη Σούπερ Λίγκα, είναι φανατικός φίλαθλος της ΑΕΚ και έχει όνειρο να παίξει με τον δικέφαλο αετό στο στήθος; Μία σούπερ πληροφορία έφτασε στα αυτιά του σκύλου που αφορά τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας.
Πρόκειται για υψηλόσωμο γκολκίπερ (1,92 μ.) που έχει μεγάλη πείρα, βγάζει μάτια στο συγκρότημα που παίζει και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Είναι βασικός και αναντικατάστατος υπερασπιζόμενος τα γκολποστ του συλλόγου που υπηρετεί, μετρώντας 1795 λεπτά σε 19 αγώνες. Δεν του παίρνει κανείς με απλά λόγια τα γάντια. Και πώς να το κάνει, όταν είναι από τους λίγους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος που έχει σταθερότητα, δεν φοβάται στις εξόδους του, ούτε μένει κολλημένος στη γραμμή, αλλά διαθέτει και φοβερά ρεφλέξ.
Πληροφορηθήκαμε, λοιπό,ν ότι ο συγκεκριμένος ...τερματζής, είναι τρελός ΑΕΚτζής! Πώς το μάθαμε; Το είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε οπαδούς των "κιτρινόμαυρων" πριν 11 χρόνια, την περίοδο που έπαιζε στην Ανόρθωση. Το 2003, είχε έρθει στην Ελλάδα για κάνει μία επέμβαση και εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της Ένωσης, την αγάπη του για τον Δικέφαλο και πως έχει όνειρο ζωής να υπερασπιστεί τα γκολπόστ της ΑΕΚ! Πόσω μάλλον αυτή την περίοδο που στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον και χτίζεται μία ομάδα με σκοπό να γράψει μεγάλες επιτυχίες στην ιστορία του συλλόγου.

Λέτε, η ΑΕΚ, η οποία έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα της για τις επόμενες σεζόν, να κινηθεί για την απόκτησή του 32χρονου; Μέχρι στιγμής, το όνομά του διεθνούς τερματοφύλακα δεν έχει απασχολήσει το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ. Στο μέλλον, όμως, ποτέ δεν ξέρεις...

Ποιος είναι ο παίκτης, στον οποίο αναφερόμαστε; Έτοιμο στο πιάτο σας το δώσαμε. Ψάχτε το λιγάκι και εσείς... Άντε, να σας δώσουμε, ένα στοιχείο ακόμα. Η ομάδα του έχει έδρα την Κρήτη...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: