Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

«Εξυγίανση για Άρη»

14728_main
O νομικός του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την επιτυχία υπαγωγής της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Αυτό που εκτιμώ ότι ήταν πολύ ορθή επιλογή από την μεριά της ΚΑΕ ήταν ότι διατηρήσαν στεγανά και προχωρήσαμε σε μια προσπάθεια εδώ και αρκετούς μήνες. Με μεθοδικότητα και μάλιστα χωρίς χρήματα, γιατί κλείσαμε συμφωνίες χωρίς προκαταβολές και χωρίς την δυνατότητα ρευστού χρήματος, ανάλογα με τις δυνατότητες που είχε η ΚΑΕ Άρης και με ένα πλάνο βιωσιμότητας το οποίο ήταν αυτό ακριβώς που μπορούσε να υποσχεθεί η ΚΑΕ και πιστεύω ότι θα το υλοποιείσαι τα προσεχή 4-5 χρόνια, όσο και πιστεύουμε ότι θα διαρκέσει η εξυγίανση της ομάδας. Επιπρόσθετα υπήρχε συμφωνία με τον δημόσιο αλλά και με το ΙΚΑ κάτι το οποίο ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και συνειδητοποίησε και ο κόσμος αλλά και οι πιστωτές ότι αυτό που προτείναμε είναι και εφικτό και μπορεί να γίνει. Είναι μια προσπάθεια για να ξαναέρθει η ΚΑΕ Άρης εκεί που ήταν στο παρελθόν».
Τι σημαίνει η είσοδος στο 99 για τον μπασκετικό Άρη: «Ξέρει τι έχει να πληρώνει κάθε χρόνο. Θα έχει να πληρώνει ένα ποσό το οποίο θα το ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες με πολλές λεπτομέρειες. Το ποσό είναι εφικτό».
Για το πώς εξηγείται ότι η ΚΑΕ μπήκε στο άρθρο 99 ενώ η ΠΑΕ όχι: «Δεν θέλω να κάνω σύγκριση ανάμεσα στην ΚΑΕ και στην ΠΑΕ, η κάθε υπόθεση είναι αυτοτελής. Δεν είναι θέμα νομικών, αλλά είναι θέμα διοίκησης και πως συμπεριφέρθηκε συνολικά η ΚΑΕ. Τα στεγανά που είπα προηγουμένως έχουν μεγάλη σημασία και αποδεικνύετε και από την ανακοίνωση αυτή που έβγαλε η ΚΑΕ. Είναι πάντως πολύ διαφορετικές οι δυο υποθέσεις. Ευτυχώς πάντως επιβεβαιώθηκαν οι προσδοκίες μας και πλέον η ΚΑΕ Άρης  μπορεί με μεθοδικότητα μπορεί να συνεχίσει σε υγιείς βάσεις. Πρέπει να τηρήσουμε την συμφωνία και να συνεχιστεί η προσπάθεια και να συνεχίσει ο κόσμος να είναι δίπλα στον Άρη ».
Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Να είναι πάντα κοντά στην ομάδα γιατί το να είναι κοντά, η ενέργεια που δίνει δεν είναι μόνο χρηματική, είναι όλη αυτή η ενέργεια που βγάζει και προς τα έξω και είναι κάτι το οποίο επισπεύσαμε και στο δικαστήριο. Ο μπασκετικός Άρης εκπέμπει μια υγεία η οποία φαίνεται και μόνο που μπαίνεις στα γραφεία της ΚΑΕ. Βλέπεις μια ηρεμία και μια ήρεμη δύναμη η  οποία περιμένει να εξυγιανθεί για να δείξει και πολλά περισσότερα στους αγωνιστικούς χώρους τα οποία έχουμε ανάγκη σαν Αρειανοί».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: