Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

«Ζεστά» για Φωτάκη!

Στην περίπτωση του Γιώργου Φωτάκη στρέφεται πλέον ο Άρης, καθώς θα πρέπει να ξεχάσει οριστικά το ενδεχόμενο επιστροφής του Μανώλη Παπαστεριανού.

«Ζεστά» για Φωτάκη
Μια ακόμη μεταγραφή ψάχνει να κάνει ο Άρης και ενώ εκκρεμεί το θέμα με τους ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει κατά της διάρκεια της χειμερινής περιόδου, αλλά δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα δελτία τους.

Εφόσον, συμβεί αυτό θα γίνει προσπάθεια για έναν έμπειρο παίκτη και ενώ υπάρχει η δυνατότητα για έναν άνω των 24 ετών, ενώ υπήρξε «ναυάγιο» με Παπαστεριανό και Ζαραδούκα. Ο πρώτος δεν κατάφερε να παραμείνει ελεύθερος από τη ρουμάνικη Κονκόρντια και ο δεύτερος θα πάει στον Πλατανιά, όπως όλα δείχνουν.

Αυτή τη στιγμή «παίζει» δυνατά του Γιώργου Φωτάκη, ο οποίος είχε απασχολήσει και παλαιότερα τους «κίτρινους» και είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος από τη Σανλιούφασπορ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του τούρκικου πρωταθλήματος. Ο 32χρονος μέσος είναι περίπου πέντε μήνες στην ομάδα και πρόλαβε να κάνει εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο.

Ωστόσο, ο Άρης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει προς το παρόν τους Γουναρίδη, Μπουγαϊδη Βλάχο, Καμινιώτη, Κουσίδη και Μπακασέτα, οπότε δεν γίνεται να ολοκληρώσει κάποια άλλη μεταγραφή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: