Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

«Ο Μελ στηρίζει και κρατάει Λουγκάνο»

Ο Λουγκάνο έπαιξε βασικός και σκόραρε με την Γουέστ Μπρομ και στην Αγγλία επαναφέρουν το... απαγορευτικό που είχε θέσει ο Μελ για την αποχώρησή του. Άγνοια σε Μάλαγα για Σάντσεθ και Ολυμπιακό.
«Ο Μελ στηρίζει και κρατάει Λουγκάνο, που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης παίζοντας βασικός και βάζοντας γκολ στο ματς με την Έβερτον», γράφουν αρκετά αγγλικά ΜΜΕ μετά το 1-1 της Γουέστ Μπρόμιτς με την Έβερτον. Ο Λουγκάνο που αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού χρίστηκε βασικός και κατάφερε να βάλει και γκολ.
Στο Gazzetta είχατε διαβάσει από τις 16/01 για τις πληροφορίες πως το... αγκάθι για τους Πειραιώτες για την υπόθεση Λουγκάνο ήταν ο νέος τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Πέπε Μελ. Ο Ισπανός προπονητής ήθελε να κρατήσει τον παίκτη και να του δώσει χρόνο συμμετοχής, όπως και έγινε.
Τον εκτιμά πολύ και για τα προσόντα του και για τις εμπειρίες του ενώ όπως σας είχαμε μεταφέρει από τότε θα έχει και την βοήθειά του για την γλώσσα. Τον ήθελε δηλαδή και ως μεταφραστή στο πλευρό του. Ο Ουρουγουανός άσος λοιπόν πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή μία ευκαιρία να παίξει και να προσφέρει και οι Βρετανοί πλέον ξεκαθαρίζουν πως δεν φεύγει από την Μεγάλη Βρετανία.
Ο Ισπανός προπονητής στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Έβερτον στάθηκε και στον Λουγκάνο τονίζοντας το πόσο καλά πήγε. «Είμαι ευχαριστημένος και από τον Λουγκάνο και από όλα τα παιδιά. Στο Β' μέρος είχαμε την εικόνα που ήθελα. Στην ανάπαυλα είπα στους παίκτες μου: μπορείτε να πάρετε κάτι θετικό από το ματς. Πιστέψτε το. Και έτσι έγινε», επισήμανε ο Πέπε Μελ.
Κατά τα άλλα στην Ιβηρική υπάρχουν δημοσιεύματα και αναφορές περί άγνοιας τόσο της Μάλαγα όσο και του ίδιου του Σάντσεθ για ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων. «Στην Μάλαγα δεν γνωρίζουν το παραμικρό για τον Ολυμπιακό ενώ και ο ίδιος ο παίκτης αγνοεί πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα. Θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο ο παίκτης αυτός να φύγει από την ομάδα», αναφέρεται στην Ισπανία.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: