Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

O Ούκιτς αποθεώνει… την άμυνα!!

Η αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που τον οδήγησε στην επικράτηση επί του Ολυμπιακού στο μεταξύ τους ντέρμπι και αυτό ήταν που… τιτίβισε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.

O Ούκιτς αποθεώνει… την άμυνα!
Μία λέξη ήταν αρκετή για να αιτιολογήσει το πως έφτασε ο Παναθηναϊκός στη νίκη επί του Ολυμπιακού στο μεταξύ τους ντέρμπι για τη 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

«Άμυνα», αυτό ήταν το κλειδί σύμφωνα με το tweetάρισμα του Ρόκο Λένι Ούκιτς.





Φώτσης: «Στο ΟΑΚΑ διψάμε για τη νίκη»
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού διψούν για να κατακτήσουν τη νίκη όταν αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι σε άλλο γήπεδο
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού διψούν για να κατακτήσουν τη νίκη όταν αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι σε άλλο γήπεδο.

Αυτό επεσήμανε ο Αντώνης Φώτσης ότι έπαιξε ρόλο και σήμερα απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ.

«Στο ΟΑΚΑ διψάμε για τη νίκη περισσότερο από κάθε άλλο γήπεδο. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Για αυτό ήταν και χαμηλό το σκορ», τόνισε ο φόργουορντ του τριφυλλιού και σχολίασε για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Ο Ομπραντοβιτς έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό. Θα τον χαιρετήσουμε πριν το παιχνίδι αλλά μετά το τζάμπολ όλοι θα θέλουμε τη νίκη. Δεν πρέπει να μας παραπλανήσει ο τρεις ήττες που έχει στα πρώτα παιχνίδια της στην Ευρωλίγκα», κατέληξε.


Μπατίστ: «Παίξαμε με καρδιά»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού ήταν ο Μάικλ Μπατίστ, μιλώντας μετά το ματς. «Παίξαμε με καρδιά και θέλαμε τη νίκη», τόνισε.

Πάθος και παιχνίδι με καρδιά ήταν τα στοιχεία που έφεραν τον Παναθηναϊκό στη θέση του νίκη, επί του Ολυμπιακού, πιστεύει ο Μάικλ Μπατίστ. Ο Αμερικανός άσος των «πράσινων» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την αναμέτρηση, για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ήρθαμε να παίξουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας. Παίξαμε με καρδιά και παλέψαμε. Το κλειδί για μας ήταν η άμυνα. Καμιά φορά οι αριθμοί δεν είναι φίλοι σου, σε άλλο ματς μπορεί να είναι φίλοι σου. Εμείς παίξαμε πολύ καλά, παλέψαμε, αγωνιστήκαμε με καρδιά, θέλαμε την νίκη και την κατακτήσαμε».

Όσον αφορά στο ματς με την Φενέρ και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, απάντησε: «Σίγουρα θα είναι περίεργο το συναίσθημα να τον βλέπουμε στον αντίπαλο πάγκο. Αλλά για εμάς δεν θα πρέπει να έχει σημασία αυτό. Θα πρέπει να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, για το νικηφόρο σερί των «πράσινων» τόνισε: «Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι στην ώρα του. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά δύσκολα ματς μπροστά μας με την Φενέρ και την Μπαρτσελόνα. Προετοιμάζουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και στόχος μας είναι η νίκη». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: