Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Κατευθείαν για… δουλειά ο Κόλινς!!

Ο Μάρντι Κόλινς πήγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Έτοιμος να παίξει ακόμη και την Παρασκευή, αν κριθεί αναγκαίο.

Κατευθείαν για… δουλειά ο Κόλινς
Ο Μάρντι Κόλινς έφτασε μέσω Ρώμης στην Αθήνα λίγο μετά τις 18:00 την Πρωτοχρονιά, αλλά δεν έχασε καθόλου χρόνο. Προκειμένου να προλάβει την προπόνηση της νέας του ομάδας, το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού πήγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο ΣΕΦ.

Εκεί ο Αμερικανός γκαρντ είχε μια πρώτη γνωριμία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ και τους συμπαίκτες του, ενώ έκανε και ένα τμήμα της προπόνησης. Ο 29χρονος άσος έχει δικαίωμα συμμετοχής από την πρεμιέρα του Top 16 την ερχόμενη Παρασκευή απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ωστόσο αυτό δύσκολα θα συμβεί αφού θα έχει ουσιαστικά μιάμιση προπόνηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Σίγουρα το παιχνίδι χάνουν οι Πέτγουεϊ και Λο, ενώ αμφίβολος είναι με διάστρεμμα ο Κατσίβελης. Αν ο νεαρός γκαρντ δεν είναι σε θέση να παίξει, τότε έχει ελπίδες να βρεθεί ακόμη και στη δωδεκάδα ο Κόλινς, καθώς προέρχεται από φουλ αγωνιστική δράση στην Ιταλία με τη Μοντεγκρανάρο και είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: