Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Πρόβλημα με Ρισβάνη!

Εκτός προπόνησης του Παναθηναϊκού έμεινε την Πέμπτη λόγω αμυγδαλίτιδας ο Σπύρος Ρισβάνης. Δύσκολο να είναι έστω και στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Πρόβλημα με Ρισβάνη
Νέο πρόβλημα με τις αμυγδαλές του αντιμετωπίζει ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο νεαρός αμυντικός είχε παρουσιάσει αμυγδαλίτιδα από την Τρίτη και δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπόνησης και την Πέμπτη. Έτσι το πιθανότερο είναι να μη βρίσκεται καν στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (15:00) και το δίδυμο των στόπερ πιθανότατα θα συνθέσουν Τριανταφυλλόπουλος και Σίλντενφελντ.

Ανάλογο πρόβλημα είχε παρουσιάσει και στο πρόσφατο παρελθόν, με αποτέλεσμα να χάσει κιλά και να μείνει εκτός δράσης για κάποιες αγωνιστικές. Στον Παναθηναϊκό δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους και δεν αποκλείεται ο Ρισβάνης να υποβληθεί σε επέμβαση.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιάννη Αναστασίου, που πάντως δεν έχει δείξει ακόμη τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: