Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Επιτέλους πάνοπλος ο Παναθηναϊκός!!

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του Top 16, την Πέμπτη απέναντι στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Πάνοπλοι μετά από πολύ καιρό οι «πράσινοι».

Επιτέλους πάνοπλος ο Παναθηναϊκός
Το 2013, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του, έβγαλε το λάδι στον Παναθηναϊκό με τους απανωτούς τραυματισμούς. Το 2014 φαίνεται πως ανατέλλει μια νέα μέρα, αφού για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν σε ένα ματς χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς με χαμόγελα, όχι μόνο για να πάει καλά το νέο έτος, αλλά και γιατί ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς προπονήθηκε για τρίτη μέρα στη σειρά χωρίς καμία ενόχληση και είναι στη διάθεση του προπονητή του για το ματς της Πέμπτης στην πρεμιέρα του Top 16 (21:30).

Οι πρωταθλητές θέλουν να αρχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στη δεύτερη φάση γνωρίζοντας πως περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν στο ΟΑΚΑ, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που δεν θεωρείται από τις ισχυρότερες σε αυτό το πολύ δυνατό γκρουπ.

Στο πλευρό της ομάδας αναμένονται πολλοί φίλοι της, με τους αισιόδοξους να εκτιμούν πως θα ξεπεράσουν αρκετά τους 10.000. Το γεγονός ότι τα καταστήματα είναι κλειστά βοηθά, όχι όμως και η εποχή αφού ακόμη αρκετοί δεν έχουν επιστρέψει στη βάση τους από την εορταστική άδεια.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: