Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

«Μαλλιά-κουβάρια» για Αυλωνίτη!

Σκηνικό παραλόγου έχει στηθεί με τον Τάσο Αυλωνίτη, που έχει συμφωνήσει με Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης φέρεται να ανήκει στην ΑΕΚ μέσω… Αχαρναϊκού! Μπερδευτήκατε; Διαβάστε περισσότερα!

«Μαλλιά-κουβάρια» για Αυλωνίτη
Γρίφος για πολύ δυνατούς λύτες μοιάζει να είναι -τουλάχιστον για την ώρα- η ομάδα στην οποία ανήκει ο Τάσος Αυλωνίτης.

Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου φέρεται να έχει έρθει από τώρα σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ήταν το να αποφασίσουν οι «ερυθρόλευκοι» αν θα τον αποκτούσαν από τώρα ή θα τον άφηναν στους «κυανέρυθρους» μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Μέχρι εδώ, όλα καλά…

Όπως αναφέρουν πηγές του ρεπορτάζ, όμως, ο Αχαρναϊκός κατέθεσε στην ΕΠΟ και τη Football League δελτίο και υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον παίκτη του Πανιωνίου, το οποίο θα είναι σε ισχύ -και αυτό- από το καλοκαίρι.

Πού εμπλέκεται η ΑΕΚ;

Στο γεγονός πως επειδή ως ΠΑΕ έχει πάψει να υφίσταται και υπάρχει μόνο ως ερασιτεχνικό σωματείο, δεν μπορούσε η ίδια να καταθέσει επαγγελματικό συμβόλαιο και γι’ αυτό η «δουλειά» έγινε μέσω του Αχαρναϊκού, στην ουσία όμως, η «Ένωση» ήταν εκείνη που είχε κλείσει τον παίκτη.

Για την υπόθεση κυκλοφορούν ήδη αρκετά, αλλά ανεπιβεβαίωτα σενάρια, που αφορούν και τη στάση του ίδιου του Αυλωνίτη. Σύμφωνα με ένα από αυτά, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός με εξώδικο τονίζει πως ναι μεν εισέπραξε χρήματα, όμως αυτά αφορούσαν δανεικά και όχι προκαταβολή για μεταγραφή!

Γεγονός που βέβαια δεν δικαιολογεί το να υπάρχει η υπογραφή του σε δύο επαγγελματικά συμβόλαια με ισάριθμες ομάδες, καθώς -αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο- κινδυνεύει με αποκλεισμό ενός έτους από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Όπως είπαμε όμως, για την ώρα αυτά είναι φήμες (ή κάτι παραπάνω) και αναμένεται η επίσημη θέση όλων των εμπλεκόμενων μερών, που όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν είναι και λίγα… Το αντίθετο μάλιστα…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: