Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

«Τελειωμένη η μεταγραφή μου»

Τελειωμένη φαίνεται να είναι η μεταγραφή του Μαυρουδή Μπουγαϊδη στον Άρη, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena της Θεσσαλονίκης.

«Τελειωμένη η μεταγραφή μου»
Μόνο οι υπογραφές λείπουν για να γίνει επίσημα παίκτης του Άρη με τη μορφή δανεισμού ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της Γρανάδα Μαυρουδής Μπουγαΐδης σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena της Θεσσαλονίκης


Οι δηλώσεις του Μαυρουδή Μπουγαΐδη στον Arena:

Για τη συμφωνία με τον Άρη:

«Δεν έχω υπογράψει ακόμη, αλλά είναι όλα ρυθμισμένα. Μόνο κάποια χαρτιά πρέπει να τακτοποιηθούν. Περιμένω τηλεφώνημα. Μόλις πάρω το ΟΚ, έρχομαι Θεσσαλονίκη».

Για την πορεία του:

«Εγώ κατάγομαι από το Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης. Δεν έπαιξα στο χωριό μου, αγωνίστηκα στον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου και μετά στην β' ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Στον Άρη πήγα 15 χρονών και έμεινα τρία χρόνια. Ουσιαστικά, αναγκάστηκα να πάω στην Αθήνα. Αξέχαστη θα μου μείνει η παρουσία στην εθνική ομάδα, κυρίως στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων».

Για την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα:

«Ήταν προσωπική μου επιλογή. Η δεύτερη ομάδα της Γρανάδα έμεινε νωρίς εκτός στόχων και επέλεξα να γυρίσω στην Ελλάδα για να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και να επιστρέψω σε 6 μήνες στην Ισπανία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα βρω ξανά πρόσωπα που μου έχουν λείψει και θα με στηρίξουν για να δώσω το 100% της απόδοσης μου και να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τον στόχο του».

Για την ομάδα του Άρη και την έδρα του:

«Είναι μια από τις πιο δυνατές έδρες της Ελλάδας, το `Κλεάνθης Βικελίδης'. Ο Άρης είναι μεγάλο σωματείο και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Όλα τα σωματεία περνάνε κάποια στιγμή δύσκολα, έτσι συμβαίνει και με τον Άρη, που είναι σε δύσκολη θέση αυτή την στιγμή, αλλά θα προσπαθήσει να βρει τον δρόμο του. Με τον Σούλη Παπαδόπουλο δεν έχω συζητήσει, αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες. Μακάρι να βάλω ένα λιθαράκι. Το ελπίζω και το εύχομαι».

Για τον εξάμηνο δανεισμό:

«Ανήκω στην Γρανάδα μέχρι το 2016 και θα έρθω με την μορφή δανεισμού. Είναι κάτι που ήθελαν και στην Γρανάδα και πρέπει να πω ότι η απόφαση πάρθηκε από κοινού».

Για την συμφωνία του Άρη με τον Βαλεντίνο Βλάχο:

«Παίξαμε μαζί στην εθνική ομάδα και την ΑΕΚ. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και δίνει τα πάντα για την ομάδα του. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή η επιλογή του να έρθει και αυτός στην ομάδα».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη:

«Με τους αγώνες που έχω δει φέτος, έξι ή επτά συνολικά, ο Άρης δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Χρειάζονται, όμως, οι βαθμοί και πρέπει να τους κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: