Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ποδαρικό στο Κατάρ για Ρεάλ!!

Την πρώτη της νίκη για το 2014 έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Κατάρ, απένταντι στην Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0. Οι δυο ομάδες έδωσαν φιλικό αγώνα, με στόχο την προετοιμασία τους για τη συνέχεια της σεζόν.

Ποδαρικό στο Κατάρ για Ρεάλ (video)
Γούρικο, φαίνεται πως ήταν το Κατάρ και Στάδιο Καλιφα για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν. Η «Βασίλισσα» έδωσε φιλικό αγώνα με τους Παριζιάνους στην Ντόχα, με στόχο να προετοιμαστούν για τη δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρατάχθηκε με όλα τις τα αστέρια, σε αντίθεση με τη Ρεάλ, η οποία προτίμησε να δοκιμάσει σε μερικές θέσεις τα νέα τις παιδιά.

Η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ με πλασέ του Χέσε, σε τετ α τετ με τον Συρίγου στο 19’. Η επόμενη μεγάλη φάση ήρθε στο 38’ με τον Χοσέ Ροντρίγκεζ να βλέπει την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες προχώρησαν σε πολλές αλλαγές. Ρονάλντο και Ιμπραίμοβιτς αποχώρησαν από το γήπεδο, με τους νεότερους σε ηλικία αλλά και τους παίκτες με λιγότερες συμμετοχές να έχουν την τιμητική τους. Η μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε πάλι στη Ρεάλ, με το δοκάρι του Μπενζεμά στο 51’.

Ρεάλ Μαδρίτης : Λόπεθ, Αρμπελόα, Χάιμε, Ράμος(45’ Γιορέντε), Κασάδο (45’ Μαρσέλο), Ιγιαραμέντι, Τσάμπι Αλόνσο (45’ Κασεμίρο), Χοσέ Ροντρίγκες (45’ Ίσκο), Μοράτα (45’ Μπενζεμά), Χέσε(45’ Ντι Μαρία), Ρονάλντο (Χάιμε Ρομέρο)

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγου, Ντινιέ (45’ Μάξγουελ), Άλεξ (45’ Μαρκίνιος), Τιάγκο Σίλβα, Φαν Ντερ Βίλ (74’ Καμαρά), Βεράτι (62’ Παστόρε), Τιάγκο Μότα (62’ Ραμπιό), Ματουιντί, Καβάνι (62’ Μενέζ), Λαβέτσι (45’ Μόουρα), Ιμπραιμοβιτς (73’ Κομαν). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: