Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

«Ανεβαίνουν» στον Ολυμπιακό!!

Φορτσάρουν στον Ολυμπιακό εν όψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Ανεβάζουν στροφές Σιόβας και Μήτρογλου, που όμως δεν παίζουν με Καλλονή.

«Ανεβαίνουν» στον Ολυμπιακό
Μετά από οκταήμερη άδεια ήταν λογικό για τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην μπουν με την ίδια ένταση που είχαν προ της διακοπής στις προπονήσεις. Όμως οι ρυθμοί καθημερινά ανεβαίνουν και το πρόγραμμα της Πέμπτης ήταν πολύ δυνατό. Άλλωστε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν και πάλι το Σάββατο, όταν οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Καλλονή στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου (19:30).

Από τον αγώνα αυτό θα απουσιάσουν οι Δημήτρης Σιόβας και Κώστας Μήτρογλου. Ο πρώτος έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω μίας μυϊκής ενόχλησης που είχε παρουσιάσει προ ημερών και δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί. Πιο έντονα γυμνάστηκε και ο δεύτερος, αλλά όμως δεν πρόκειται να παίξει πριν και το ματς με τον Ατρόμητο στις 12 Ιανουαρίου.

Ο Μίτσελ δούλεψε με τους παίκτες του πολύ με μπάλα κάνοντας ασκήσεις κατοχής και ανάπτυξης του παιχνιδιού, από την άμυνα μέχρι την επίθεση, ενώ έγινε και διπλό, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.

Η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου ολοκληρώνεται την Παρασκευή με προπόνηση στις 18:00 και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: