Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

«Θετικός ο Γιαννάκης»

galilaias
Στον Arena FM 89,4 μίλησε το μέλος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας, ο οποίος έκανε εκτίμηση της χρονιάς που πέρασε για τους «κίτρινους». 
Παράλληλα αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Γιαννάκη που είναι εκ των υποψηφίων για τον πάγκο του Άρη, όπου τόνισε πως πρέπει να ανάψει το “πράσινο φως” από την Κίνα ώστε να αρχίσουν εκ νέου οι συζητήσεις.
Αναλυτικά είπε:
Για το πιθανότητα να αναλάβει ως προπονητής ο Παναγιώτης Γιαννάκης:
“Ξέρουμε ότι το θέμα Γιαννάκη θέλει κάποιο χρόνο και δεν είναι εύκολο εξαιτίας του γεγονότος πως βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Κίνας. Θέλει υπομονή και δεν είναι κάτι που μπορεί να τελειώσει σε λίγες μέρες. Απλά περιμένουμε. Αν δοθεί το πράσινο φως από την Κίνα, ξεκινάνε οι συζητήσεις. Ήταν θετικός στη κρούση που του έγινε αλλά μέχρι εκεί. Για την ώρα θα συνεχίσουμε με αυτό το δίδυμο που έχουμε το οποίο εμπιστευόμαστε. Η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στις υποχρεώσεις και το διοικητικό κομμάτι να μην επηρεάσει το αγωνιστικό”.
Για την πιθανότητα να μη πάρει τελικά προπονητή ο Άρης:
“Είναι πολύ πιθανό, επειδή θέλουμε να είμαστε σωστοί ως διοίκηση αλλά και για λόγους οικονομικούς να πορευτούμε όπως είμαστε. Δεν είναι σώφρον να ξοδεύουμε χρήματα για καινούρια πράγματα χωρίς να έχουμε ρυθμίσει τα παλιά. Θέλουμε να είμαστε εντάξει απέναντι στην ομάδα η οποία δίνει την ψυχή της σε κάθε αγώνα”.
Για την χρονιά που φεύγει:
“Ήταν μια πετυχημένη χρονιά δεδομένων των συνθηκών. Πέρυσι μείναμε με μια γλυκόπικρη γεύση καθώς δε περάσαμε στην επόμενη φάση στα πλέι οφ αλλά δείξαμε καλή εικόνα. Φέτος ξεκινήσαμε πολύ καλά στο κύπελλο και συνεχίσαμε με τον ημιτελικό. Το πρωτάθλημα έχει πολύ καιρό μπροστά ακόμα. Στο διοικητικό κομμάτι έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για το άρθρο 99″.
Για το τουρνουά “Νίκος Γκάλης” που θα δημιουργηθεί:
“Θέλουμε να θεσπιστεί ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό τουρνουά που θα λέγεται “Νίκος Γκάλης” το οποίο θα καθιερωθεί. Οι σκέψεις είναι για τον Σεπτέμβριο. Το πρόβλημα είναι πως θα υπάρξουν πολλά έξοδα για να γίνει σωστά ένα τέτοιο τουρνουά. Ελπίζουμε να υπάρξουν και έσοδα αλλά αυτό που μας νοιάζει είναι να τιμήσουμε τον Γκάλη και με έναν άλλο τρόπο  αλλά και να ευχαριστηθεί ο κόσμος μια ποιοτική διοργάνωση”.
Για τους στόχους του 2014:
“Ο νούμερο ένα στόχος είναι η εξυγίανση. Πρέπει ο Άρης να αποκτήσει την αξιοπιστία του πρώτα. Η οικονομική σταθερότητα είναι ο πρώτος στόχος δεδομένου πως δεν υπάρχει και κάποια άλλη επιλογή. Όσο αναφορά τα αγωνιστικά, στον τελικό του κυπέλλου και σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ όλα γίνονται. Στο μπάσκετ όμως η πιο πλήρης ομάδας συνήθως κερδίζει αλλά θα κυνηγήσουμε ότι μπορούμε. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μη κοιτάμε πολύ μακριά”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: