Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΕΚ… τους τρέχει!!

Στο τρέξιμο βάζει η ΑΕΚ τις αρμόδιες αρχές για το θέμα του γηπέδου και ο Δέλλας τους παίκτες του εν όψει Αιγάλεω.

Η ΑΕΚ… τους τρέχει
Το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους συνεργάτες του ήταν εξ αρχής σαφές: δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα για το γήπεδο της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σημαντικά βήματα προς το όραμα της «Αγια-Σοφιάς», αλλά απομένουν ακόμη πολύ περισσότερα μέχρι αυτό να υλοποιηθεί. Και το… κακό είναι πως τα επόμενα βήματα δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από την εγρήγορση των ανθρώπων της «Ένωσης» που έχουν αναλάβει το πρότζεκτ, αλλά και από τη δυσκίνητη σε τέτοια ζητήματα Πολιτεία.

Οι μέρες των γιορτών πέρασαν και ο Ιανουάριος είναι πολύ κρίσιμος μήνας για αρκετά ζητήματα που αφορούν το γήπεδο και πρέπει να τακτοποιηθούν εγκαίρως για να μπουν το συντομότερο δυνατό, αν γίνεται ακόμη και μέσα στο Φεβρουάριο, οι πρώτες μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τις επόμενες μέρες θα σταλεί από την πλευρά της «Δικέφαλος 1924» στην Περιφέρεια και τα αρμόδια υπουργεία ο φάκελος με συμπληρωμένους τους τίτλους ιδιοκτησίας των οικοπέδων που αγοράστηκαν για το πάρκινγκ του νέου γηπέδου. Από εκεί και πέρα, αναμένεται η έγκρισή τους και η έκδοση των αδειών, κάτι που ελπίζουν στην ΑΕΚ να μην πάρει πολύ καιρό και για το λόγο αυτό θα πιέσουν όσο μπορούν από την πλευρά τους για να προχωρήσουν οι εξελίξεις.

Ένα ακόμη ζήτημα αφορά την εύρεση χώρου που θα μεταφερθούν τα σκουπίδια πίσω από το γήπεδο, κάτι που έχει αναλάβει να διευθετήσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας. Από εκεί κι έπειτα, θα ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του μήνα η διαδικασία για την επιτροπή κεφαλαιαγοράς, που θα επιτρέψει την πώληση μετοχών για την «Αγια-Σοφιά» και μαζί με τη διαφημιστική καμπάνια που θα γίνει θα ενισχύσει το ταμείο για τη χρηματοδότηση του έργου. Αυτό θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο από την επικείμενη συμφωνία για την εμπορική ονομασία του γηπέδου, αλλά και για τις εταιρείες που θα γίνουν χορηγοί σε διάφορες θύρες του.

«Του χρόνου σπίτια μας», ανέφερε η πρωτοχρονιάτικη ευχετήρια κάρτα της ΑΕΚ και οι άνθρωποι της ομάδας το εννοούν. Θέλουν μέσα στο 2015 η «Ένωση» να μετακομίσει στο νέο της γήπεδο.

Στο τρέξιμο

Αδιάκοπα, μιας και είχε προγραμματιστεί προπόνηση και ανήμερα Πρωτοχρονιάς, συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ένταση της προετοιμασίας παρά το εορταστικό κλίμα των ημερών είναι υψηλή και ο Τραϊανός Δέλλας περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του άλλη εικόνα από αυτή με την οποία έκλεισαν το 2013 γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Αγροτικό Αστέρα.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή του Τσεβά, που ταλαιπωρείται από κάκωση στην ποδοκνημική, ενώ στην αποστολή ίσως επιστρέψει ο Τσουμάγκας. Πλάνα ή έστω σκέψεις για την ενδεκάδα δεν έχουν ακόμη διαφανεί.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: