Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

«Μια παρέα διέλυσε τον Άρη»

No 783074
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης, ο οποίος έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς που έφυγε για τους «κίτρινους», τονίζοντας χαρακτηριστικά, πως μια παρέα ατόμων την οποία εμπιστεύτηκε ο κόσμος,  διέλυσε τον σύλλογο.
Παράλληλα αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα ώστε να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις.
Αναλυτικά είπε:
Για την χρονιά που πέρασε:
” Το 2013 ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Αντιμετωπίσαμε όλα όσα φτιάξαμε τα προηγούμενα χρόνια. Πληρώνουμε όλα όσα έγιναν τις προηγούμενες χρονιές επειδή δεν υπήρχε έλεγχος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν πως οποιοσδήποτε ήθελε να ασχοληθεί έπρεπε να πάρει ένα χρίσμα από κάποιους παράγοντες που έλεγχαν τα πάντα και τώρα είναι εξαφανισμένοι”.
Για τους στόχους της νέας χρονιάς:
“Το 2014 θα είναι ακόμα πιο δύσκολη χρονιά. Ελπίζω να λυθούν και τα προβλήματα του αγωνιστικού. Για το Α.Σ δε μπορώ να πω συγκεκριμένα πράγματα. Ξέρω πως υπάρχουν και εκεί πολλά προβλήματα. Στη ΚΑΕ τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί βοηθάει το αγωνιστικό. Μια παρέα διοικούσε σε όλα τα τμήματα του Άρη τα οδήγησε εδώ. Ουσιαστικά μια παρέα διέλυσε τον Άρη την οποία πίστεψε ο κόσμος και τον πρόδωσε. Δε θέλουμε να κουκουλωθεί τίποτα. Στόχος μας είναι η εξυγίανση την οποία έχει αναλάβει η διοίκηση του κ. Σκόρδα. Έχουμε να ασχοληθούμε με το πόρισμα και την άρση της Εμπορικής. Όσο αναφορά το πόρισμα θα πρέπει να γίνει μια περίληψη του και μια ανάλυση του και στη συνέχεια να δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει μια λίστα συμβολαίων που έγιναν αδέξια. Δεν υπήρχε έλεγχος για τα συμβόλαια αυτά”.
Για την αναγκαιότητα συσπείρωσης:
“Πρέπει να πάμε σε ένα πνεύμα ενότητας. Υπάρχει μπροστά ένα δύσκολο τετράμηνο στο οποίο θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Πρέπει να βγούμε ενωμένοι και δυνατοί για να βοηθήσουμε τον Άρη και όχι τα πρόσωπα. Το αγωνιστικό είναι το παν και επειδή ο κόσμος έχει ευθύνη που εμπιστεύτηκε κάποιους ανθρώπους πρέπει να συμμετέχει στο γήπεδο για να βοηθήσει. Μακάρι να πάμε σε ένα νέο ξεκίνημα”.
Για την άποψη του πως πρέπει να μπει εισαγγελέας στον Άρη:
“Ακόμα πιστεύω πως πρέπει να μπει εισαγγελέας στον Άρη για να αποδοθούν και κάποιες ευθύνες. Είχε προταθεί σε συνέλευση να δοθεί σε εμπειρογνώμων το πόρισμα. Θα ζητήσουμε από τους ειδικούς μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για να δούμε πως θα λειτουργήσουμε”.
Για τα 100 χρόνια:
“Για την εορτή των 100 χρόνων έγιναν πάρα πολλά σε θέματα σχέσεων. Η ΚΜΑ γενικά είναι έξω από αυτό λόγω αρμοδιοτήτων και δεν συμμετέχει. Κάναμε μια προσπάθεια με το περίπτερο, κάναμε και κάποιες προτάσεις αλλά τίποτα δε προχώρησε”.
Για το ποσό που ακούγεται πως άφησε ο Ηλιάδης:
“Αυτά γίνονται για δημιουργία εντυπώσεων. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά ποια ποσά έμειναν. Ο κ. Ηλιάδης είχε δεσμευτεί για τα ανοίγματα του, όμως ένα συγκεκριμένο άνοιγμα υπάρχει πάνω από 100.000 χιλ. ευρώ”.
Για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ:
“Δόθηκε αναβολή και έτσι έπρεπε να γίνει. Δε γίνεται να δίνονται απαλλαγές μέσα σε πέντε λεπτά. Είναι άκομψο τελείως να ψηφίσω απαλλαγή για την προηγούμενη διοίκηση. Η Γενική Συνέλευση δεν έχει οριστεί ακόμα αλλά θα γίνει σύντομα. Θα κάνει και η Λέσχη συνέλευση σύντομα για το πόρισμα”.
Το μήνυμα του για τη νέα χρονιά:
“Το μήνυμα μου είναι ενότητα πίστη και συμπαράσταση στον Άρη. Το “ο Άρης πάνω από όλα” πρέπει να γίνει πράξη. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: