Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Κριστιάνο Vs Ζλάταν!!

psg-real-madrid-771x401
Μια αναμέτρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, έστω και… φιλική, έχει πάντα το δικό της ενδιαφέρον, μετά τα όσα προηγήθηκαν στην κόντρα των δύο για μια θέση στον ήλιο των τελικών του Μουντιάλ 2014. Ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης-Παρίσ Σεν Ζερμέν θα γίνει αύριο (02/01) στη Ντόχα, με τα 50.000 εισιτήρια προπωλημένα εδώ και μέρες! 

Το παιχνίδι αποτελεί μέρος της συμφωνίας για την μετακίνηση του προπονητή Κάρλο Αντσελότι από το Παρίσι στη Μαδρίτη, το περασμένο καλοκαίρι. Επίσης, οι δεσμοί της ΠΣΖ με το Κατάρ είναι πολύ ισχυροί, καθώς ανήκει στην Qatar Sports Investments, ενώ η αεροπορική εταιρεία Emirates είναι χορηγός και των δύο ομάδων.

Η Ρεάλ ταξίδεψε στη Ντόχα χωρίς τον Μπέιλ, τον Κασίγιας και τον Κοεντράο. Ο πρώτος κάνει θεραπεία για να είναι απόλυτα έτοιμος στην επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος (η Ρεάλ παίζει την Δευτέρα 06/01 με την Θέλτα), ενώ ο διεθνής τερματοφύλακας έμεινε κοντά στον άρρωστο πατέρα του, μετά από άδεια του συλλόγου. Ο Πορτογάλος αμυντικός διαπραγματεύεται την μεταγραφή του σε αγγλική ομάδα.

Ο Ρονάλντο, ο παίκτης που σκόραρε τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλον το 2013, έχει “ανοιχτούς λογαριασμούς” με τον Ιμπραχίμοβιτς, τον 2ο καλύτερο σκόρερ της χρονιάς.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 4.45 μ.μ. ώρα Ελλάδας, με 50.000 κόσμο στο στάδιο “Χαλίφα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: