Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Μπατίστ: «Να αρχίσουμε με νίκη»

Η συγκέντρωση και η καλή άμυνα θα δώσουν στον Παναθηναϊκό τη νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάικ Μπατίστ. Τις ευχές του για το νέο έτος έδωσε ο Αμερικανός.

Μπατίστ: «Να αρχίσουμε με νίκη»
Στη συγκέντρωση και στην άμυνα που θα παίξει ο Παναθηναϊκός θα κριθεί ο αγώνα της Πέμπτης με την Αρμάνι Μιλάνο, όπως δήλωσε ο Μάικ Μπατίστ.

Ο Αμερικανός φόργουρντ μίλησε για τα αδύναμα σημεία των αντιπάλων, τα σκαμπανεβάσματα του «τριφυλλιού» αλλά και τις πιθανότητες για πρόκριση των «πράσινων».

Τέλος δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του για το νέο έτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα όλοι στη ομάδα μου να είναι υγιείς και δυνατοί. Αν είμαστε υγιείς και δυνατοί καλά πράγματα θα γίνουν για εμάς. Θέλουμε να αρχίσουμε τη νέα χρονιά με το σωστό τρόπο και αυτό θα συμβεί αν νικήσουμε αύριο».

Για το ματς με την Αρμάνι:

«Είναι πολύ αθλητική ομάδα, είναι πολύ καλοί στο ένας εναντίον ενός, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, και να παίξουμε καλή άμυνα. Το κλειδί για εμάς θα είναι η άμυνα, κάθε αγώνας της Ευρωλίγκας είναι δύσκολος, αλλά είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Νομίζω ότι παίζουμε λίγο καλύτερα, κάναμε κάποιες δυνατές προπονήσεις τις τελευταίες μέρες.

Η βελτίωση έρχεται με την εμπειρία. Πρέπει να σκέφτεσαι αγώνα με αγώνα, είμαστε σε πολύ δύσκολο όμιλο, έχουμε πολύ καλές πιθανότητες, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε αγώνα με τον αγώνα και να κάνουμε τα πράγματα που θα μας βοηθήσουν να νικήσουμε. Ξέρουμε για τι είμαστε ικανοί είχαμε περιόδους με σκαμπανεβάσματα, αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στην πρόκληση του Top16. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, δεν έχει σημασία πόσοι ψηλοί είναι ή όχι. Η περιφερειακή τους γραμμή θα είναι πρόκληση για εμάς, θα πρέπει να αποδεχθούμε την πρόκληση και ελπίζω ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές. Θα είναι δύσκολο. Μπορεί να λένε ότι είμαστε το φαβορί αλλά όλα μπορεί να συμβούν. Κάθε ομάδα έχει τη μέρα της και αν δεν βγούμε δυνατά και να παίξουμε καλά μπορεί να μας περιμένει μια δύσκολη νύχτα. Θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη και είμαστε συγκεντρωμένοι για αύριο, θα έχουμε μία ακόμη προπόνηση εδώ θα κοιμηθούμε θα ξυπνήσουμε το πρωί και θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: