Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Στέφενς: «Περισσότερη ποιότητα με Μαντούρο»

Για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Μαντούρο στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Χούμπ Στέφενς στα Ολλανδικά μέσα. «Θα προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα», τόνισε ο προπονητής του «δικεφάλου».

Στέφενς: «Περισσότερη ποιότητα με Μαντούρο»
Στην επικείμενη μεταγραφή του Εντβίνγκες Μαντούρο στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Χούμπ Στέφενς σε Ολλανδικά μέσα.

Ο Ολλανδός προπονητής του «δικεφάλου του βορρά» τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά τον συμπατριώτη του, έχει ποιότητα και εμπειρία και θα βοηθήσει πολύ στη δύσκολη συνέχεια της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφενς:

«Τον Έντβινγκες τον γνωρίζω κυρίως από το πέρασμα του από τον Άγιαξ και την Βαλένθια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αμυντικός μέσος. Η μεγαλύτερη μας προτεραιότητα είναι να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ.

Η έλλειψη ρυθμού μπορεί να είναι πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας πιο προσεκτικά και πιο αργά. Ωστόσο, είναι σημαντικό ότι ΠΑΟΚ θα αποκτήσει περισσότερη ποιότητα. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο συμπεριλαμβανομένων και των παιχνιδιών του Europa League θα παίξουμε περίπου 15 παιχνίδια. Θα χρειαστούμε όλους μας του παίκτες για να τα καταφέρουμε
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: