Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Γιορτάζουν οι πεθαμένοι την κόλασή τους!

Ο χρόνος είναι ένα ανύπαρκτο πράγμα και η γιορτή του είναι για τους νεκρούς, είτε αφορά ανθρώπους, είτε πιγκουΐνους και σκνίπες είναι το ίδιο... Γράφει στον Sportdog o Αποδυτηριάκιας
Χρόνια πολλά, ρε. Καλή χρονιά, ρε. Με το δεξί να υποδεχθείτε την Πρωτοχρονιά, ρε.
Τι είναι αυτά; Μιλάς για ανύπαρκτα πράγματα. Ουδείς γεννημένος έχει σχέση με το χρόνο. Μʼ αυτό που αποκαλούν «χρόνο».
Μόνον αν δεν επικοινωνείς με το πνεύμα σου ασχολείσαι με το χρόνο. Επιτόπου αιχμαλωτίζεσαι αν κόψεις φέτες τον ανύπαρκτο «χρόνο» και τον κάνεις ώρες, ημέρες, εβδομάδες, έτη, αιώνες.
Στον άχρονο χρόνο της Δημιουργίας δεν υπάρχουν αυτά. Δεν υπήρξαν ποτέ. Γνήσιος βαρβαρισμός είναι να παραδώσεις το Είναι σου στο χρόνο, να τρέχεις να προλάβεις το χρόνο, να προσπαθείς μια ζωή γήινη να νικήσεις το χρόνο, δηλαδή ένα μέγεθος άπιαστο, αόρατο, ανυπόστατο.
Η πρωτοχρονιά είναι των νεκρών. Γιʼ αυτούς είναι το πάρτυ. Γιορτάζουν την κόλασή τους, διότι έχουν άγρια μεσάνυχτα από τις αλήθειες της αιώνιας ζωής.
Κόντρα στις επιταγές της φύσης είναι η δουλεία στο ημερολόγιο. Προ Χριστού, σου λένε, και Μετά Χριστόν. Μη χάσουν το λογαριασμό. Ανοησίες το ανάγνωσμα και το υπερθέαμα.
Ποια πρωτοχρονιά και ποια χρονιά. Είτε αφορούν ανθρώπους, είτε πιγκουΐνους και σκνίπες είναι το ίδιο. Εσύ υπάρχεις, όχι ο χρόνος. Αν κατάλαβες.


Ο ΠΑΠΑΣ της Ρώμης αξίζει όσο μία πάπια, γράφει ο apodytiriakias.gr

Όση αξία έχει μία κατσαρίδα και μία συναγρίδα που κυκλοφορούσαν στη γη πριν πεντέμισυ χιλιάδες χρόνια άλλο τόσο γράφει στο πάνθεον της συμπαντικής αιωνιότητας η εξοχότητα του πλανητάρχη του Λευκού Οίκου. Το συνέλαβες αυτό με το πνεύμα σου; Ε, τότε είσαι Θεός. Υποψήφιος αθάνατος.
Μιλάμε για το χρόνο με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς. Και λέμε μία Αλήθεια. Δεν είναι πολλές οι Αλήθειες για να κάνεις σεφτέ. Με τρεις, το πολύ τέσσερις ήρθες σε επαφή με το πνεύμα σου. Αυτός είναι ο στόχος. Όπως στο λέω. Να γεννήσεις το πνεύμα σου. Να γεννηθείς ο ίδιος, δηλαδή.
Ξεκινάς απ’ αυτή την Αλήθεια. Δεν υπάρχει χρόνος. Δεν υπήρξε ποτέ. Ούτε και θα υπάρξει. Ανέβηκες σε μαγικό χαλί και μόνο αν συνειδητοποιήσεις τούτη την Νο1 Αλήθεια.
Τον Πάπα της Ρώμης με την πάπια στο ζωολογικό κήπο τους έχει γραμμένους και τους δύο το σύμπαν. Καμμία αξία οι καδραρισμένες νεκρολογίες και χρονολογίες τους και οι τάφοι τους στο νεκροταφείο ψυχών και πτωμάτων κάποιων σοφών, θεών, ηρώων, μάγων, προφητών, πατριαρχών, ακαδημαϊκών, στρατηλατών, εξουσιαστών. Δεν πιάνουν τα λεφτά τους.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: