Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Μόγες: «Παίξαμε καλά, αλλά…»

Ικανοποιημένος από την απόδοση και την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα με 2-1 από την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ» εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μόγες.

Μόγες: «Παίξαμε καλά, αλλά…»
Η Μαν. Γιουνάιτεντ έχασε ξανά στο «Ολντ Τράφορντ», έμεινε έντεκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, αλλά ο Ντέιβιντ Μόγες δήλωσε ικανοποιημένος από την ομάδα του μετά την ήττα με 2-1 από την Τότεναμ.

«Πληγωθήκαμε από τις αντεπιθέσεις και κάναμε λάθη. Πιστεύω πάντως πως παίξαμε πολύ καλά. Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι αυτό και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου αποφεύγοντας τα λάθη. Δεν αξίζαμε να βρεθούμε πίσω στο σκορ, πόσω μάλλον με 2-0, αλλά οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν πολύ να ανατρέψουν την κατάσταση. Πίστευα μετά τη μείωση του σκορ πως θα κερδίζαμε ή τουλάχιστον θα παίρναμε ισοπαλία. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε», τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Όσο για τη βαθμολογική θέση της ομάδας του, είπε: «Φυσικά και θα θέλαμε να είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: