Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

«Η Βιγιαρεάλ μπορεί να γράψει ιστορία στη Μαδρίτη»

Την άποψη ότι η Βιγιαρεάλ μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση στην Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι η προϊστορία δεν είναι με το μέρος του «κίτρινου υποβρηχίου», εξέφρασε ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος.

«Η Βιγιαρεάλ μπορεί να γράψει ιστορία στη Μαδρίτη»
Αισιόδοξος ότι η Βιγιαρεάλ μπορεί να γράψει ιστορία απόψε και να νικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» εμφανίστηκε ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος.

«Δεν έχω νικήσει ποτέ εκεί. Το μόνο θετικό πράγμα που έχω εναντίον τους είναι η ισοπαλία νωρίτερα στην φετινή σεζόν με την Βιγιαρεάλ. Για να νικήσουμε την Ρεάλ στο σπίτι της είναι πολύ δύσκολο», τόνισε ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός του ισπανικού συλλόγου και πρόσθεσε:
«Η Βιγιαρεάλ δεν έχει νικήσει ποτέ εκεί. Η ιστορία όμως ανήκει στο παρελθόν και ελπίζουμε τώρα να αλλάξει και να νικήσουμε για πρώτη φορά εκεί».

Για το γεγονός ότι στη «βασίλισσα» δεν υπολογίζουν τον τιμωρημένο Κριστιάνο Ρονάλντο, σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας και δεν πρέπει να αγνοηθεί. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: