Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Σταθόπουλος στο Metropolis: «Οι νέες μεταγραφές του ΠΑΟΚ έγιναν για να αντικαταστήσουν τους Έλληνες»

Ο προπονητής Στάθης Σταθόπουλος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα σχολίασε και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του «Δικέφαλου».

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι πως πλέον ο ΠΑΟΚ έχει πληθώρα επιλογών μετά τις νέες προσθήκες, παρόλα αυτά θέματα όπως αυτά του Στοχ θα πρέπει να λύνονται γρήγορα», είπε αρχικά και συνέχισε:

Για τον Νίνη: «Ο Νίνης έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα καθώς έχει παίξει και στην πτέρυγα και στον άξονα, εγώ νομίζω πως καλύτερα θα ήταν να παίξει ως επιτελικός μέσος, εκεί νομίζω πως ήταν καλύτερος όπως τον βλέπω εγώ».

Για το κέντρο του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ διαφορετικό κέντρο. Με τον Κάτσε έχει δώσει ταχύτητα στο κέντρο, ο Κάτσε μπορεί αν γυρνάει γρήγορα να κάνει παιχνίδι και ο Μαντούρο χωρίς να έχει την μεγάλη ταχύτητα αλλά με την εμπειρία του και τις σωστές ενέργειες του δίνει ηρεμία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ».

Για της νέες μεταγραφές: «Θεωρώ πως όλες οι μεταγραφές που έγιναν είναι για να αντικαταστήσουν τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αυτό φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Ήρθε ο Μαντούρο και αντικατέστησε τον Τζιόλη. Ο Χούσεν που θα παίξει; Στην θέση του Αθανασιάδη. Αν παίξει βασικός βέβαια. Όσον αφορά τον Μαντούρο είναι μια πολύ καλή περίπτωση είναι 29 χρόνων, έχει μεγάλη εμπειρία και θα βοηθήσει».

Για τον Νάτχο: «Δεν χρειάζεται να δω τον Νάτχο στο ματς με τον ΟΦΗ για να καταλάβω τι παίκτης είναι. Ο Νάτχο έχει την τελική πάσα και αυτό νομίζω πως έλλειπε από τον ΠΑΟΚ. Γενικώς ο ΠΑΟΚ έχει πολλές επιλογές, είναι 30 παίκτες στο ρόστερ και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος».

Τέλος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του «Δικέφαλου» με τον Παναθηναϊκό: «Ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο! Θα πρέπει να δούμε τον ΠΑΟΚ να κατεβαίνει για να πάρει αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ όσες φορές κατέβηκε προς τον νότο, δεν πήρε αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός ήταν καλός, αλλά η διαφορά του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό είναι πως οι πράσινοι δεν έχουν πολλές επιλογές, όπως ο ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός μέσα στην έδρα του θα παίξει πιo επιθετικά, για να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ και γι' αυτό πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: