Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Κανονικό… Διαμάντι!!

Οδηγεί τον Εργοτέλη από νίκη σε νίκη! Ο Δημήτρης Διαμαντάκος σκόραρε ξανά και ουσιαστικά «χάρισε» τη νίκη στην ομάδα του με το 1-0 κόντρα στον «μπλεγμένο» Πλατανιά!

Κανονικό… Διαμάντι!
Τρίτη σερί νίκη για τον Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα. Τρίτο σερί ματς που σκοράρει ο Διαμαντάκος!

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με δικό του πολύ όμορφο τέρμα στο 44’ οδήγησε το σύλλογο του Ηρακλείου σε νέα επιτυχία κόντρα στον Πλατανιά (1-0)!

Οι θριαμβευτές ανέβηκαν στους 30 βαθμούς και έχουν ήδη πάρει μεγάλη διαφορά «ασφαλείας» με τις ομάδες που υποβιβάζονται, την ώρα που η ομάδα του Αναστόπουλου παραμένει στους 22 και είναι πάνω στη «ζώνη» του μπαράζ!

Το ματς


Εμφανώς πιο κινητικός ήταν ο Πλατανιάς στα πρώτα λεπτά που είχε την πρώτη του «απόπειρα» για γκολ με τον Κατάι να κάνει όμορφη ενέργεια και το σουτ του να φεύγει λίγο άουτ. Την ίδια ώρα ο Εργοτέλης δεν έδειχνε να πατάει καλά και οι Χανιώτες θα μπορούσαν να είχαν βάλει δύσκολα, αφού πέραν της υπεροχής, είχαν και κάποιες καλές κεφαλιές του Φαΐσκα –μετά από στημένα- όπου η μπάλα έφευγε... ξυστά απ’ το δοκάρι του Στοΐκοβιτς.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη άρχισαν σιγά-σιγά να παίρνουν τα πάνω τους μετά το ημίωρο. Και έδειξαν εν μέρει τα... δόντια τους, όταν ο Μπαντιμπανγκά στο 35’ έκανε εξαιρετικό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα απ’ το δοκάρι του Γιωργαλλίδη, ωστόσο το... μήνυμα πέρασε! Για κακή τύχη των γηπεδούχων δεν το έλαβαν! Έτσι, στο 44’ ο Διαμαντάκος έκανε πολύ όμορφο ποστάρισμα της μπάλας, γύρισε το σώμα του και με εξίσου ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ στο Μάλεμε, σε ένα καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης!

Νωρίς-νωρίς στο δεύτερο μέρος ο σκόρερ του Εργοτέλη έχασε μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» το τρίποντο, όταν φάτσα με τον αντίπαλο γκολκίπερ- μετά από κάθετη του Κούμπικ- δεν πλάσαρε σωστά και δεν μπόρεσε να σκοράρει! Ο Αναστόπουλος ανακάτεψε γρήγορα την τράπουλα, ολοκληρώνοντας άμεσα τις αλλαγές του για να αλλάξει και τη ροή του ματς. Μια εξ’ αυτών, ο Σιαλμάς θα ανάγκασε τον «Αναστό» να... τραβήξει το μουστάκι του, όταν στο 72’ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Οι παίκτες του Πλατανιά βγήκαν μαζικά στην επίθεση στο τελευταίο τέταρτο, προκειμένου να έρθει κάποιο γκολ, ωστόσο δεν κατάφεραν να να φτάσουν στη ισοφάριση, ενώ στις καθυστερήσεις γλίτωσαν και από ένα δεύτερο μετά από λάθος απόφαση του Χαντί. Έτσι, ο Εργοτέλης απέδρασε με το διπλό (1-0), φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ινκούμ, Γιαχία, Καζναφέρης (46’ Σιαλμάς), Αγκιλέρα, Μενδρινός, Κατάι (60’ Μπέλιτς), Βλαχοδήμος, Τόρες

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Δημήτρης, Γουνδουλάκης, Σιώπης, Σουκιάς

Εργοτέλης (Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Κούμπικ, Μεχία, Σαρρής (82’ Γιοβάνοβιτς), Πίτσος (75’ Αζίζ), Κοζορώνης, Χαντί, Ιμπαΐμ, Τζανακάκης, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος

Στον πάγκο: Αθανασίου, Μπουχαλάκης, Ρέντζας, Κούτρης, Μονακέλο Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: