Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Αλβάρεζ: «Κάθε ματς είναι τελικός»

Τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν στον Απόλλωνα Σμύρνης τους εναπομείναντες αγώνες μέχρι και τη λήξη της Σούπερ Λίγκας ανέλυσε ο Λεάντρο Αλβάρεζ.

Αλβάρεζ: «Κάθε ματς είναι τελικός»
Την πίστη ότι ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στο σωστό δρόμο εξέφρασε ο Λεάντρο Αλβάρεζ, μιλώντας στο Novasports εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη.

«Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Δεν κοιτάμε αν έχει πρόβλημα η κάθε ομάδα γιατί όλοι που προσπαθούν να μείνουν στην κατηγορία δίνουν πάντα το 100%. Πρέπει να κοιτάμε τι θέλουμε να κάνουμε εμείς, να προσέχουμε ώστε να μην τρώμε γκολ και μέσα στο σπίτι μας πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί. Είμαστε σε καλό δρόμο και θέλουμε να μαζέψουμε βαθμούς από εδώ και πέρα», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός στόπερ.

Στη συνέχεια, ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία της ακριτικής ομάδας, τα οποία πρέπει να προσέξουν εκείνος και οι συμπαίκτες του: «Έχει πολύ καλή επίθεση αλλά όπως είδαμε μπορεί να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και να χάνει εύκολα από τον ΠΑΣ. Εμείς πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας, να κάνουμε τα σωστά πράγματα και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: