Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

«Όπως πέρυσι…»

zournatzidis
Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατζίδης, μίλησε στον Arena FM 89.4 για την μεγάλη νίκη του “Δικεφάλου” με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας η οποία είναι σταθερή και την έχει φέρει στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος όπου θέλει και να διατηρηθεί.
Τέλος υπογράμμισε πως περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την έφεση που έκαναν σχετικά με την τιμωρία για κεκλεισμένων των θυρών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τέλης Ζουρνατζίδης:
Για την νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας:
“Όσον αφορά την έδρα της Πάτρας, είναι ένα πολύ δύσκολο γήπεδο με μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα και για τους παίκτες και για τους διαιτητές. Όταν καταφέρεις να περάσεις από εκεί εκτός από αθλητικό τεστ,περνάς και από ένα ψυχολογικό. Είναι μια ωραία έδρα χωρίς έκτροπα. Η Πάτρα είναι μια μπασκετική πόλη, που αγαπάει το μπάσκετ. Στην διαδικασία του αγώνα επικρατεί πολύ μεγάλη πίεση. Επίσης είναι και το μπάσκετ του Απόλλωνα πολύ απαιτητικό καθώς παίζει γρήγορο μπάσκετ με μακρινά σουτ”.
Για την συνάντηση που υπήρξε με τους φίλους του ΠΑΟΚ από την Πάτρα:
“Σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να πάμε ο κόσμος μας δείχνει την αγάπη του. Είχαμε μια συζήτηση και μιλήσαμε για πάρα πολλά πράγματα. Όπου και να πάμε ο κόσμος αγαπάει την ομάδα μπάσκετ.  Απένειμαν μια πλακέτα στον Νίκο Σταυρόπουλο και στην ΚΑΕ για την προσπάθεια που γίνεται. Εμείς τους δώσαμε μια συλλεκτική φανέλα του Πρέλεβιτς”.
Για τον αν υπήρξε φόβος πως θα χαθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών:
“Στον αγώνα δεν έχει την πολυτέλεια να φοβάσαι ή να μη φοβάσαι. Το σημείο που πέρασε ο Απόλλωνας μπροστά στο τέταρτο δεκάλεπτο θέλει κότσια για να το γυρίσεις. Όμως η ομάδα ήταν ψύχραιμη στο κρίσιμο σημείο, ο αρχηγός της ομάδας ήταν σε δαιμονιώδη κατάσταση  και ο πάγκος έκανε σωστές επιλογές”.
Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας:
“Αν εξαιρέσουμε την “κοιλιά” του Δεκεμβρίου παίζουμε σε υψηλό επίπεδο και παίζουμε καλά. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην τέταρτη θέση και να κρατήσουμε το αβαντάζ ενόψει πλέι οφ”.
Για τις ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση:
“Έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση αυτή την στιγμή δείχνει σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση η Κηφισιά που είναι νεοφώτιστη αλλά με εξαιρετικό ρόστερ όπως ο Τσαλδάρης, ο Κακιούζης και άλλοι. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που ήθελε λίγο χρόνο αλλά είναι σε εξαιρετική κατάσταση πλέον. Οι πέντε ομάδες είναι ξεκάθαρες , θα δούμε πως θα τελειώσει το πρωτάθλημα και θα έχουμε ωραία παιχνίδια”.
Για το γεγονός πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών:
“Αυτό ισχύει μέχρι στιγμής αλλά θα δούμε τι θα γίνει με την έφεση και το χρηματικό πρόστιμο. Για εμάς θα ήταν μεγάλη χαρά να έχουμε τον κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ, κόντρα στον Ολυμπιακό”.
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
“Τα παιδιά δουλεύουν, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα κάνουν ότι μπορούνε για να ζήσουν στιγμές όπως το περσυνό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”.
Για τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος:
“Νομίζω πως, ειδικά τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα όλες οι ομάδες θα πεθαίνουν για ένα αποτέλεσμα. Κάποιες ομάδες αδίκως βρίσκονται χαμηλά και τώρα στην τελευταίο ευθεία του πρωταθλήματος τα πράγματα θα είναι ενδιαφέρον αλλά και δύσκολα. Θα έχουμε και καλά τεστ ενόψει πλέι οφ”.
Για τον Λάζαρος Παπαδόπουλο:
“Ο Λάζαρος ήρθε και έκανε προπόνηση σε εμάς. Μας είχε ενημερώσει πως θα πάει Ισπανία. Φαίνεται πως έχει μείνει έξω από το γήπεδο όμως η ικανότητα του και το μυαλό του θα τον βοηθήσουν να κρατήσει την θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν. Πάει για έναν μήνα όμως η ιδιότητα του είναι τέτοια που ακόμα και όταν ήταν τραυματισμένος μόνο η παρουσία του βοηθούσε την ομάδα. Βρίσκεται σε μια ηλικία πολύ παραγωγική για αυτόν και θεωρώ λάθος να σταματήσει το μπάσκετ. Ήταν πολύ σημαντικός για τον ΠΑΟΚ, είχαμε τις καλές στιγμές και τις διαφορές μας. Το θέμα είναι να συνταχθεί με αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ. Η  γνώμη του είναι σεβαστή, είναι μέλος της οικογένεια του ΠΑΟΚ και πάντα ενδιαφέρεται για την ομάδα. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο και πάντα τον αγαπάμε”.
Για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας:
“Το πολύ ενδιαφέρον είναι πως ο Άρης ξεκινά εκ του ασφαλούς. Αν χάσει δεν θα του πει κανένας τίποτα. Αυτό είναι τεράστιο αβαντάζ. Ο Άρης κάνει μια τεράστια προσπάθεια να επιβιώσει οικονομικά, έχει μεγάλο όνομα και κανένα ψυχολογικό βάρος. Σαφώς ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί αλλά σε τόσο σπουδαία παιχνίδια καμιά φορά γίνονται θαύματα και εκπλήξεις. Μετράει και το πώς θα προετοιμάσουν τα παιδιά αυτοί που είναι γύρω από την ομάδα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: