Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν υπάρχουν φαβορί»

Την πεποίθηση ότι το ματς κόντρα στον Πλατανιά θα κριθεί στις λεπτομέρειες εξέφρασε ο Γιώργος Σαρρής, ενόψει της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

«Δεν υπάρχουν φαβορί»
Την άποψη ότι δεν υπάρχουν φαβορί στο ντέρμπι της Κρήτης μεταξύ του Εργοτέλη και του Πλατανιά στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (8/2) εξέφρασε ο Γιώργος Σαρρής.

Ο αμυντικός της ομάδας του Εργοτέλη τόνισε πως το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες ενώ επισήμανε πως περιμένει από τον Πλατανιά να τους πιέσει, δεδομένου ότι παίζουν στην έδρα τους και με τη βοήθεια του κόσμου τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον Πλατανιά: «Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι με πάθος. Ο Πλατανιάς παίζει στην έδρα του και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Είναι αυτονόητο ότι θα μας πιέσει. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και νομίζω ότι θα κριθεί στις μονομαχίες και στο ποια ομάδα θα πετύχει πρώτη το γκολ».

Για το τι θα πρέπει να κάνουν για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς: «Είναι το ίδιο σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κερδίσουμε όλες τις μονομαχίες, οι μέσοι να κυκλοφορούν τη μπάλα σωστά και οι επιθετικοί όταν τους δοθεί η ευκαιρία να πετύχουν το γκολ».

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Θεωρώ πως δεν υπάρχουν φαβορί. Όλες οι ομάδες είναι κοντά μεταξύ τους, όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και εύχομαι οι λεπτομέρειες να είναι με το μέρος μας σε αυτό το παιχνίδι και να φύγουμε νικητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: