Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μπουρούσης για τις διαφορές Κυπέλλου σε Ισπανία & Ελλάδα!!

Ο Γιάννης Μπουρούσης της Ρεάλ Μαδρίτης απολαμβάνει την ατμόσφαιρα του Copa del Rey κι ελπίζει να παραδειγματιστούν απ' αυτή οι Έλληνες φίλαθλοι.
Ο Κώστας Παπανικολάου είχε πει σε δηλώσεις του πως το να βρίσκονται οκτώ ομάδες στη Μάλαγα και να έχουν κοντά τους φιλάθλους τους είναι κάτι το απίστευτο κι ο Γιάννης Μπουρούσης δεν μπορούσε να μην συμφωνήσει: «Χθες παίξαμε το πρώτο παιχνίδι, οι φίλαθλοι ήταν όλοι μαζί στις εξέδρες, δεν θα έβλεπες κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Είναι κάτι το μοναδικό! Μου άρεσε... αλλά στην Ελλάδα δεν αρέσει αυτό στους φιλάθλους. Δεν ξέρω γιατί, έχουμε τόσες σπουδαίες ομάδες στην Ελλάδα. Τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ κι άλλες καλές ομάδες, αλλά οι φίλαθλοί τους δεν μπορούν να είναι μαζί. Δεν ξέρω γιατί. Είναι μεγάλο πρόβλημα, ελπίζω να δούνε το Copa del Rey από την τηλεόραση, να το απολαύσουν και να καταλάβουν τι σημαίνει αθλητισμός».
Αντί για προπόνηση η Ρεάλ Μαδρίτης χαλάρωσε στην παραλία: «O κόουτς προτίμησε να μην προπονηθούμε σήμερα, αλλά να διώξουμε το στρες κάνοντας μία βόλτα στην παραλία. Παίξαμε και λίγο ποδόσφαιρο».
Για τον ημιτελικό με τη Σαραγόσα (8/02, 20:01): «Έχουμε μπροστά μας το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε στην πρεμιέρα (σ.σ. την Γκραν Κανάρια), παίξαμε καλή άμυνα κι αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Σαραγόσα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για να κερδίσουμε και να πάμε στον τελικό».
Για το ότι βρίσκεται στη «Βασίλισσα»: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: