Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ερωτηματικά από Στέφενς!

Κλειστά έχει κρατήσει τα χαρτιά του ο Χουμπ Στέφενς όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ερωτηματικά από Στέφενς
Μέχρι πρότινος ο Χουμπ Στέφενς προχωρούσε στην ανακοίνωση της αποστολής του ΠΑΟΚ, δύο μέρες πριν από τον εκάστοτε αγώνα.

Αυτό, όμως, μέχρι να «ενεργοποιηθεί» ξανά ο Κάτσε, να ενσωματωθούν οι μεταγραφές Ιανουαρίου και να γίνει περισσότερο ανταγωνιστικό το ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Άλλωστε, δεν είναι εύκολη δουλειά να αφήσει κάποιον ποδοσφαιριστή εκτός αποστολής και για αυτό θέλει να τους κρίνει όλους μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως θα συμβεί στη σημερινή προπόνηση (στις 14:00) στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα, «καπαρωμένη» έχει τη θέση ο Γλύκος, ενώ δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση στην άμυνα, όπου θέση θα πάρουν (από δεξιά προς αριστερά) οι Σκόνδρας, Κατσουράνης, Τζαβέλλας και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μαντούρο και Κάτσε, ενώ τα ερωτηματικά εμφανίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Φανέλα βασικού φαίνεται πως έχει πάρει ο Λούκας, όμως αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό αν ο Στέφενς θέλει να χρησιμοποιήσει από την αρχή τους Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη.

Στην περίπτωσή αυτή οι δύο Έλληνες φορ θα πάρουν θέση στα δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ισπανό να μετακομίζει στα «αριστερά».

Ως «δεκάρι» θα παίξει ένας εκ των Βούκιτς ή Νάτχο, αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Στοχ και αν τελείωσε η τιμωρία του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: