Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

«500 Πορτογάλοι στην Τούμπα»

miguel Coreira
Ο Μιγκέλ Κορέιρα, αρχισυντάκτης  της Πορτογαλικής εφημερίδας, Α bola, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το προσεχές παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για το Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Η Μπενφίκα έχει αρκετά σημαντικά παιχνίδια πριν από τον ΠΑΟΚ. Την Κυριακή(9/2) αντιμετωπίζει την Σπόρτινγκ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Η Μπενφίκα έχει αρχίζει και παίζει ξανά καλό ποδόσφαιρο και θα είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Σιγά-σιγά  η ομάδα αρχίζει να αποδίδει σαν πέρυσι και ο προπονητής θεωροί ότι μπορεί να φτάσει και πάλι στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ξέρουν τι ατμόσφαιρα θα αντιμετωπίσουν στην Τούμπα, ξέρουν ότι οι φίλαθλοι θα βοηθήσουν πολύ και θα δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα. Και οι δυο είναι πολύ δυνατές ομάδες και θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».
Για το άμα θα έρθουν οπαδοί της Μπενφίκα στην Τούμπα: «Είναι λίγο νωρίς για να μιλήσουμε για μετακινήσεις, 500 άτομα θεωρώ ότι θα έρθουν, πάντως η κατάσταση εδώ είναι παρόμοια με την Ελλάδα, υπάρχει κρίση, οπότε θα είναι δύσκολο για τους Πορτογάλους να ταξιδέψουν στην Ελλάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: