Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Έφυγε ο Γκαρσία, πανηγυρίζουν στον ΠΑΟΚ...!

Ο γνωστός και αγαπημένος Πάμπλο σηκώθηκε και έφυγε από την προπόνηση της Ξάνθης και στην Τούμπα... άνοιξαν σαμπάνιες. Λογικό δεν είναι; Τι και αν βρίσκεται περίπου 200 χιλιόμετρα μακριά από την Θεσσαλονίκη, ο Πάμπλο Γκαρσία εξακολουθεί να απασχολεί τον ΠΑΟΚ, όχι φυσικά άμεσα, αλλά έμμεσα. Σαν τους μετασεισμούς δηλαδή που (δυστυχώς) είναι και επίκαιροι...
Ο Ουρουγουανός λοιπόν, μέσα σε τρεις ημέρες κατάφερε να κάνει την Ξάνθη άνω – κάτω και ουσιαστικά να θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας. Η αρχή έγινε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου όντας κάκιστος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και αμέσως αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς να ρωτήσει κανέναν και η συνέχεια δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο νέος κόουτς της ομάδας, ο Νίκος Κεχαγιάς, του ανακοίνωσε πως δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα.
Ο Πάμπλο, που μάλλον δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν... χωράει πλέον ούτε στην Ξάνθη μετά τον ΠΑΟΚ, σηκώθηκε και έφυγε τρελαμένος από την προπόνηση, χωρίς φυσικά να δώσει και πάλι εξηγήσεις σε κανέναν. Αυτός είναι ο Γκαρσία και αυτόν αγάπησαν στον ΠΑΟΚ. Ένα... τρελό παιδί, «αρρωστάκι» με την μπάλα και γεννημένος να πρωταγωνιστεί. Τα χρόνια όμως δυστυχώς πέρασαν και μάλλον ήρθε η ώρα να το καταλάβει.
Να καταλάβει δηλαδή αυτό που προσπαθούσε από την αρχή της χρονιάς να του εξηγήσει ο Χουμπ Στέφενς. Ότι πρέπει να φύγει με το κεφάλι ψηλά από το γήπεδο και όχι ως ο... τρελό-Πάμπλο που δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες με τον χαρακτήρα του. Ο Ουρουγουανός τον Ιανουάριο έκανε τα πάντα για να φύγει από τον ΠΑΟΚ και να πάει σε μία ομάδα που θα μπορεί να δώσει... απαντήσεις σε όσους έδιναν δίκιο στον Ολλανδό κόουτς. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και όπως φαίνεται το «όνειρό» του να... κλείσει στόματα δεν θα ολοκληρωθεί.
Λογικό λοιπόν να αισθάνονται δικαιωμένοι στον ΠΑΟΚ (προπονητής, μέλη της διοίκησης, φίλαθλοι) που άφησαν τον Γκαρσία να φύγει, όταν τους «έκραζε» όλη η Τούμπα. Τώρα μάλλον θα καταλάβουν και οι πολλοί, ότι δεν πρέπει ο Δικέφαλος και κάθε σοβαρή ομάδα, να γίνεται άνω-κάτω επειδή έτσι γουστάρει ένας ποδοσφαιριστής...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: