Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Οι σκέψεις Στέφενς για Παναθηναϊκό!!

Στην άμυνα φαίνεται πως ο Χουμπ Στέφενς το ‘χει λυμένο. Στην επίθεση ψάχνεται για την τριπλέτα πίσω απ’ τον Αθανασιάδη, με τον Νάτχο να ετοιμάζεται για φανέλα βασικού απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι σκέψεις Στέφενς για Παναθηναϊκό
Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό κοντοζυγώνει και ήδη ο Χουμπ Στέφενς σκέφτεται το πώς θα παρατάξει την ομάδα του στη Λεωφόρο για να πάρει αποτέλεσμα.

Στο αμυντικό μέρος δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές, αφού τα κουκιά είναι μετρημένα και υπάρχουν οι «σίγουροι».
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, κάτω απ’ την εστία θα είναι ο Γλύκος, με τον Σκόνδρα δεξιά, τον Λίνο αριστερά και τους Τζαβέλλα, Κατσουράνη ως στόπερ. Κάτσε και Μαντούρο δείχνουν να έχουν «κλειδώσει» τις δύο θέσεις στα αμυντικά χαφ.

Όσον αφορά την επίθεση, ο Αθανασιάδης είναι σίγουρος στην κορυφή της επίθεσης. Από ‘κει και ύστερα, στην τριπλέτα πίσω του υπάρχουν τέσσερις παίκτες που διεκδικούν τις τρεις θέσεις, αν και υπάρχουν φαβορί...

Ο Ολλανδός σκέφτεται να ξεκινήσει τον Νάτχο βασικό σε ρόλο «δεκαριού», τον Σαλπιγγίδη στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον Λούκας απέναντί του, με τον Νίνη να είναι ο τελευταίος της... παρέας που δείχνει να είναι ένα κλικ πίσω στην κούρσα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: