Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Δύο προβλήματα στον Ολυμπιακό!

Χωρίς τους Περπέρογλου και Χριστοδούλου που έχουν ίωση και πρόβλημα στην ποδοκνημική αντίστοιχα άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της Ευρωλίγκας με την Αναντολού Εφές.

Δύο προβλήματα στον Ολυμπιακό
Με δύο προβλήματα και τρεις… επιστροφές άρχισε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Top 16 της Ευρωλίγκας με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ τη προσεχή Πέμπτη (13/2). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το χθεσινό ρεπό, δεν είχε στη διάθεσή του τους Στράτο Περπέρογλου και Ανδρέα Χριστοδούλου, σε αντίθεση με τους Πρίντεζη, Λοτζέσκι και Μπέγκιτς που επέστρεψαν και προπονήθηκαν κανονικά.

Ο διεθνής φόργουορντ προσβλήθηκε από ίωση που τον κράτησε στο κρεβάτι και ο νεαρός γκαρντ που έκανε ντεμπούτο στο ματς με τον Κολοσσό, ταλαιπωρείται από κάκωση στη ποδοκνημική. Και για τους δύο δεν υπάρχει καμία ανησυχία και αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα στην αυριανή ή το πολύ στη μεθαυριανή προπόνηση των «ερυθρόλευκων». Σε ότι αφορά αυτούς που επέστρεψαν, Πρίντεζης και Λοτζέσκι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Μπέγκιτς ανάρρωσε από την ίωση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης, θα δώσουν τη Δευτέρα (10/2) το μεσημέρι φιλικό με την Κηφισιά στο «Ζηρίνειο», με στόχο να παραμείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Εφές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: